ET kola a rozměry
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: FOTKY - tuning - trošku inspirace
mne ide ale o ten limec ci ked je ten velky ci ma to vpliv niako na to koleso nieze si kupim et38 z limcom a ani to tam nenarvem
one world, one dream, one car
- Reklama
Ono právě to ET udává šířku límce... S šířkou kola to nemá nic společného, ta se nemění, mění se akorát poloha středu disku... Zkusím to napsat tak nějak pro lepší pochopení, snad to půjde Čím větší ET, tím větší je límec zezadu kola tj. to co není vidět... čím menší, tím víc jde střed kola dozadu a a límec se zvětšuje z vnější strany kola, takže tam, kde ho můžeme vidět. Takže kolo bude mít neustále, dejme tomu, 7" na šířku a to se měnit nebude... Snad je to tak správně, kdyby ne, tak mě prosím opravte..kovvalsky píše:mne ide ale o ten limec ci ked je ten velky ci ma to vpliv niako na to koleso nieze si kupim et38 z limcom a ani to tam nenarvem
Fiat Punto Sporting MKII 1.2 16V
aha takze cim mensie ET tak tym bude limec viac von asi tak polopate mam tomu chapat
one world, one dream, one car
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ale prd šířku límce,je to vzdálenost osy kola od dosedací plochy kola na kotouč(buben).čim menší ET tim je kolo víc vylezlý ven a naopakJohnyKlax píše:Ono právě to ET udává šířku límce... S šířkou kola to nemá nic společného, ta se nemění, mění se akorát poloha středu disku... Zkusím to napsat tak nějak pro lepší pochopení, snad to půjde Čím větší ET, tím větší je límec zezadu kola tj. to co není vidět... čím menší, tím víc jde střed kola dozadu a a límec se zvětšuje z vnější strany kola, takže tam, kde ho můžeme vidět. Takže kolo bude mít neustále, dejme tomu, 7" na šířku a to se měnit nebude... Snad je to tak správně, kdyby ne, tak mě prosím opravte..kovvalsky píše:mne ide ale o ten limec ci ked je ten velky ci ma to vpliv niako na to koleso nieze si kupim et38 z limcom a ani to tam nenarvem
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
To jo, ale zase ti dovnitř nepoleze jenom střed a paprsky nezůstanou venku, takže se zároveň s tím i zvětšuje límec ne? Kolo leze ven a střed dovnitř... Kdyžtak sorry za špatný informace taky jsem s tím vždycky bojoval...Vencapunto píše:ale prd šířku límce,je to vzdálenost osy kola od dosedací plochy kola na kotouč(buben).čim menší ET tim je kolo víc vylezlý ven a naopakJohnyKlax píše:Ono právě to ET udává šířku límce... S šířkou kola to nemá nic společného, ta se nemění, mění se akorát poloha středu disku... Zkusím to napsat tak nějak pro lepší pochopení, snad to půjde Čím větší ET, tím větší je límec zezadu kola tj. to co není vidět... čím menší, tím víc jde střed kola dozadu a a límec se zvětšuje z vnější strany kola, takže tam, kde ho můžeme vidět. Takže kolo bude mít neustále, dejme tomu, 7" na šířku a to se měnit nebude... Snad je to tak správně, kdyby ne, tak mě prosím opravte..kovvalsky píše:mne ide ale o ten limec ci ked je ten velky ci ma to vpliv niako na to koleso nieze si kupim et38 z limcom a ani to tam nenarvem
Fiat Punto Sporting MKII 1.2 16V
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
jen se mění osa disku vůči dosedací ploše kola,takže je logický že je celý kolo víc ven nebo dovnitř,ne jenom půlka
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Chalani nechcem zbytočne pindať ale riešite to v blbej téme, ET sa preberalo už nejeden krát v sekcí podvozok a su tam myslím aj nejake obrazky aby bolo jasne čo to je vlastne to ET, treba tam trocha pohladať
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD