kontrolka vstřikování
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: kontrolka vstřikování
uz som si sto krat povedal na ku rit som umyval ten motor
ale sviecky sme prehadzovali medzi sebou a stale nejde iba jeden a ten isty valec ale ako nahle sa zohreje motor tak ide aj ten valec cize preto som s toho vyhodil sviecky a cievky este moze byt ze ta triska by mohla byt dako vadna ale neviem ako to zistim
ale sviecky sme prehadzovali medzi sebou a stale nejde iba jeden a ten isty valec ale ako nahle sa zohreje motor tak ide aj ten valec cize preto som s toho vyhodil sviecky a cievky este moze byt ze ta triska by mohla byt dako vadna ale neviem ako to zistim
uz na to neviem prist skoro ja pol roka cize tie lamba sondy musia byt sucheracer píše:vysušit konektory lambda sond
ta voda se v těch konektorech obecně může držet dost dlouho, půl roku sice ne, ale jednou co si pamatuju, tak to bylo prochcaný ještě po 14 dnech a kdybych to nevyčistil, tak ještě bůhví jak dlouho, za tu dobu to zoxiduje a pak to dělá bordel. základ je vytáhnout všechny konektory a stříknout kontaktol na všechno kromě konektorů lamd. Tyhle problémy jsou třeba i když je vadný těsnění pod hlavou a teče do jednoho válce voda, za studená se ten válec veze a až to vyfouká, tak se chytne. ale to většinou zabere krátce po startu.
fiat punto II 1,2-8V (44KW)
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No chtělo by to zkusit,jestli v ten okamžik hapruje vstřik,nebo něco okolo svíčky.Co těsnící kroužky okolo vstřiků???
no dnes som kupil celi ten mostik zo vstrekovacmy zajtraho pojdem vymenit tak sa uvydi ale prisiel som na to ze za studena to ide na 3 valce a za tepla na 3,5 valca takze dufam ze ked vymenim vstrekovace ze to pojde ak nie drbne mapunťas hgt píše:No chtělo by to zkusit,jestli v ten okamžik hapruje vstřik,nebo něco okolo svíčky.Co těsnící kroužky okolo vstřiků???
Caute Páni,
takze zistil som dnes pri vymene mostika zo vstrekovacmy ze jeden je obhoreny cize asi ani nesiel a ktomu bol z ineho auta cize nechapem co za hnupa to tam dalo a po druhe na dalsom vstrekovaci bol zlomeni konektor ale kontak bol dobry cize to iskru hadzalo ale bola to otazka casu kedy by to prestalo ist.
Nahodou keby ste vedeli o niekom co ma KROKOVY MOTORCEK tak by to bola parada lebo mi otacky padaju pod 500 a na krizovatke mi to sem tam zdochne uz som kupil dva pouzite ale asi tiez neboli ktovie co a za novy sa mi nechce vysolit 200€
takze zistil som dnes pri vymene mostika zo vstrekovacmy ze jeden je obhoreny cize asi ani nesiel a ktomu bol z ineho auta cize nechapem co za hnupa to tam dalo a po druhe na dalsom vstrekovaci bol zlomeni konektor ale kontak bol dobry cize to iskru hadzalo ale bola to otazka casu kedy by to prestalo ist.
Nahodou keby ste vedeli o niekom co ma KROKOVY MOTORCEK tak by to bola parada lebo mi otacky padaju pod 500 a na krizovatke mi to sem tam zdochne uz som kupil dva pouzite ale asi tiez neboli ktovie co a za novy sa mi nechce vysolit 200€