Kontrolka EOBD

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
kkristian
Zkušenej Fiaťák

Re: Kontrolka EOBD

Příspěvek od kkristian »

no pri tom katalyzatore som to ja odrezal flexkou :)

predpokladam teda, ze chces menit cast vyfuku. Nasledne som tam odvrtal zvysky skrutiek a spojil normalnou skrutkou.
Punto MK2 1.2 16V HLX, r.v. 2000
Reklama

makoo2
Začátečník

Příspěvek od makoo2 »

uz mam vyfuk nahodeny a spravil som to tak ako ty, som sa s tym chvilu trapil, ale potom som to odvrtal . Skoda ze som si neprecital tvoj prispevok skor, mohol som si usetrit par hodin zivota :) Dal som tam nerezove sroby a snad nabuduce nebude problem .Inac tie polske vyfuky ... no ja neviem ...su sice pokovene, ale zvary su bez povrchovej upravy ... tam to prehrdzavie asi o dost skor .
makoo2
Začátečník

Příspěvek od makoo2 »

No a aby som to uzavrel, cela povodna zavada bola v snimaci na klukovom hriadeli. Ten horny snimac som nameral tiez, ze nema ziadny odpor, ale podla vsetkeho pracuje na inom ako indukcnom systeme, takze ten bude asi dobry . Kolisanie otacok sposobila trhlina vo vyfukovom potrubi za katalyzatorom, sice sa mi to nezdalo, ale po vymene vyfuka je to ok. Najviac zakerne bolo podla mna , ze diagnostika neukazala ziadnu poruchu a auto bolo nefunkne. Az ked som sa dozvedel tu na fore, co je pravdepodobne zle a demontoval a premeral som snimac, tak po opetovnom zapojeni a startovani, ktore trvalo trochu dlhsie (4s) mi ukazalo chybu P0335. Celu opravu trocha skomplikoval aj vadny akumulator. No a dnes som este zistil, ze mi nieco piska , zda sa , ze lozisko v alternatore, ale to budem v pripade potreby riesit v sekcii na to urcenej . Dakujem vsetkym zucastnenym za pomoc.
racer
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od racer »

ty svary na výfuku si natři barvou co snáší vysoký teploty, třeba na kamna nebo prostě něco co ti leží doma at nevyhazuješ prachy. mám oba výfuky poláky, natřený svary a zatim po 4 letech držej.
fiat punto II 1,2-8V (44KW)
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“