Originál rádio s CD STILO
Moderátor: peta.smolik
Originál rádio s CD STILO
Mám problém s originál rádiem s CD. Už jsem to vyřešil.
Naposledy upravil(a) Georgtreb dne 27 dub 2007, 18:03, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Originál rádio s CD STILO
Dělá mi to taky,po chvilce se ztratí stanice CD hraje normálně. Buď odešel zesilovač ve střeše pod anténou nebo rádio.Nechám si opravu na jaro.Georgtreb píše:Mám problém s originál rádiem s CD. Po zapnutí vše v pořádku po cca30ti minutách jizdy začne blikat na displeji TP a stereo pak se stratí stanice ,za chvíli zase hraje toto se opakuje.Přehrávač CD funguje bez poruch.Anténa je vpořádku dal jsem nový prut ale je to stejné .Nevím co s tím poraďte dík.
Stilo 115 JTD 5dv
Stilo 115 JTD 3dv
Stilo 115 JTD 3dv
Re: CD rádio
Zdravím přátelé, měl jsem stejný problém, který skončil absolutním tichem na FM vlnách, AM fungovalo dál CD taky, oprava byla finančně nevýhodná tak jsem si sehnal rovnou origo CD s MP3 a teď opět super. Závada je v příjmači FM vln.
GRANDE 1.2 DYNAMIC Modrá Rock "N" Roll
[quote="Georgtreb"]Mám problém s originál rádiem s CD. Po zapnutí vše v pořádku po cca30ti minutách jizdy začne blikat na displeji TP a stereo pak se stratí stanice ,za chvíli zase hraje toto se opakuje.Přehrávač CD funguje bez poruch.Anténa je vpořádku dal jsem nový prut ale je to stejné .Nevím co s tím poraďte dík. [/quote]
Tak je po problému koupil jsem zánovní ve fiatu za 5000kč a je po problému. Oprava vycházela kolem 4500kč.
Tak je po problému koupil jsem zánovní ve fiatu za 5000kč a je po problému. Oprava vycházela kolem 4500kč.
nováček
zdravím všechny Stilaře,mám prozbičku,nevíte kde bych našel manuál k originál auto rádiu s kazeťákem a měničem CD?Ovládání je i na volantu.No a pak jak se dá zjistit zda je to i na MP3.Už jsem toho zde pročetl hodně,ale nic se mi nepodařilo najít.Autíčko mám 14 dní a tak o tom moc ještě nevím.Předem všem dík za pomoc.
- Noinu27
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: nováček
Takze ak by mal byt niekde navod k radiu tak origo na Manuale Stila, ten si skus stiahnut u nas v odkaze Manual na Stilo. A ci je to MP3 zistis, ked tam MP3jku strcis ... Ale tie novsie verzie bez kazetakov maju MP3jku tieto s kazetakmi asi este nie.IvoC píše:zdravím všechny Stilaře,mám prozbičku,nevíte kde bych našel manuál k originál auto rádiu s kazeťákem a měničem CD?Ovládání je i na volantu.No a pak jak se dá zjistit zda je to i na MP3.Už jsem toho zde pročetl hodně,ale nic se mi nepodařilo najít.Autíčko mám 14 dní a tak o tom moc ještě nevím.Předem všem dík za pomoc.
[b]Fiat Punto ACT 1,2 RED DEVIL 2010[/b]
Zravim fiatakov/čky mam na predaj original radia zo stilo . . uz len kazetak
Naposledy upravil(a) bigneill dne 04 zář 2009, 18:00, celkem upraveno 1 x.
A ja se ti to podařilo vyřešit-mám totiž úplně stejný problém jako ty