Divný zvuk výfuk/motor
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Divný zvuk výfuk/motor
No je tam hadicka, co vede ze sani na prepazku mezi motorem a kabinou, pod prednim sklem - to je hadicka ke snimaci podtlaku, nedavno jsem taky resil na aute kamose - taky mu to jezdilo, ale motor sel dost blbe, po zapojeni to bylo ok. On ji mel teda zpuchrelou, takze vypadla - ale zase to bylo celkem jednoduchy poznat, protoze na volnobeh z motoru bylo slyset syceni...
Fiat Stilo 1.6 16V
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
- Reklama
Jj taky jsem si myslel ze kontroluje podtlak,taky jsem ji mel zpuchrenou,tak sns to bude olay dekuji za odpovedi
Fiat Punto 55s 40KW r.v.96 stříbrná metalíza
Podle me to muze byt rezavy diravy vyfuk. Na tuhle zavadu trpi bohuzel vsechna punta... A nebo vam v servisu spatne smontovali vyfuk, chce to zkontrolovat zda tam je vse jak ma byt. Podle me by spojka nemela mit vliv na jiny zvuk motoru.
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jak všechny Punta? Co to meleš?)))Jezdec píše:Podle me to muze byt rezavy diravy vyfuk. Na tuhle zavadu trpi bohuzel vsechna punta... A nebo vam v servisu spatne smontovali vyfuk, chce to zkontrolovat zda tam je vse jak ma byt. Podle me by spojka nemela mit vliv na jiny zvuk motoru.
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
teda, myslim mk2, kdyz se podivam na internetu vsude lidi pisou ze maji diravy vyfuk, kdyz se podivan na bazaru vsude zase ze maji meneny vyfuk, znamy ma taky mk2 a ma s tim taky potize, a u mojeho punta ten vyfuk uz taky menil takze soudim podle toho...peta.smolik píše:Jak všechny Punta? Co to meleš?)))Jezdec píše:Podle me to muze byt rezavy diravy vyfuk. Na tuhle zavadu trpi bohuzel vsechna punta... A nebo vam v servisu spatne smontovali vyfuk, chce to zkontrolovat zda tam je vse jak ma byt. Podle me by spojka nemela mit vliv na jiny zvuk motoru.
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tech. stav auta je vizitkou jeho majitele
Punťa fire, Rosso Tiziano
Sa skus pozriet kolko automobilov danej kategorie a roky vyrobi ma este povodny vyfuk.
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
- blba blondyna
- Začátečník
Přesně tak. Punta na výfuk přímo trpí. Ten můj Šmejd (MK2,r.v.2001) právě doráží třetí kousek (originální náhradní díl), vydržel cca 2 roky a už jsou zase shnilý přepážky (v zimě moc nejezdím, podotýkám). Minulý týden na STK už mi za to nadávali a mě to taky pěkně deptá, je to jako jezdit s traktorem. Počítám, že ze zákona schválnosti proděraví ještě před zimou......
Punto MKII, 1.2 8V, r.v.2001, najeto 105 000 km
- blba blondyna
- Začátečník
Tak to je buď klika nebo zázrak. Případně ty lemplové italský zrovna nesvačili, když byl na řadě (tato eventualita se řadí taktéž mezi 2 možnosti výše uvedené).
Punto MKII, 1.2 8V, r.v.2001, najeto 105 000 km
mě vydržel 6 let, a za další rok šla i ta střední trubka.
fiat punto II 1,2-8V (44KW)
Záleží na provozu,respektive četnosti a délce cest. Krátké cesty,krátká výdrž
Sbohem. :-)