Startovanie - problem v spinacej skrinke?

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Eske939
Začátečník

Startovanie - problem v spinacej skrinke?

Příspěvek od Eske939 »

Ahojte,

na mojom Fiat Brave(2008) mam tento problem, z casu na cas, sa neda otocit klucom. Do polohy "MAR" sa dostane v pohode, kontrolky(vratane code) zhasnu ale klucom nejde dalej otocit a nastartovat. Pri opatovnom otoceni spat to pociatocnej polohy a rychlom nastartovani (preskoceni MAR pozicie) nastartujem v pohode. NAstartujem aj ked vymenim kluc, vtedy aj z polohy "MAR", ale opat sa casom aj na nahradnom kluci neda nastartovat z polohy "MAR"

Neviete kde moze byt problem? Da sa to nejak premazat?
Nechce sa mi to riesit cez FIAT servis, to by bolo na komplet vymenu a na dno penazenky...

Dakujem
Reklama

vlcekd
Začátečník

Re: Startovanie - problem v spinacej skrinke?

Příspěvek od vlcekd »

problem je, že nesmíš při otáčení klíčkem "přetáhnout" polohu MAR ani o kousek dále.
Strčíš klíč - otočíš klíčkem do polohy MAR (klíč nesmí přesáhnout polohu mar a pak se vrátit) - počkáš až zhasnou kontrolky a pak otočíš podruhé a motor vrčí... pak už jedeš... :D
Fiat bravo 1.4 Dynamic 66Kw Red
Eske939
Začátečník

Příspěvek od Eske939 »

Zdravim vlcekd

dik za odpoved. Na toto som medzicasom prisiel, ale obavam sa, ci to nanaznacuje "pokazenie" skrinky, resp nejaku chybu a nutnu opravu. Co si o tom myslis?

Ak ano, radsej teraz, alebo pockat, kym sa to celkom rozsype?

Dik
vlcekd
Začátečník

Příspěvek od vlcekd »

řešil jsem to v rámci reklamační záruky v autorizovaném servisu a odpověď včetně názorné ukázky byla stejná, jakou jsi už dostal. Víc jsem se pak již o tento "problém" nezajímal - dle tvrzení FIATu je vše v pořádku.
Fiat bravo 1.4 Dynamic 66Kw Red
Odpovědět

Zpět na „Bravo 2“