Ahojte,
na mojom Fiat Brave(2008) mam tento problem, z casu na cas, sa neda otocit klucom. Do polohy "MAR" sa dostane v pohode, kontrolky(vratane code) zhasnu ale klucom nejde dalej otocit a nastartovat. Pri opatovnom otoceni spat to pociatocnej polohy a rychlom nastartovani (preskoceni MAR pozicie) nastartujem v pohode. NAstartujem aj ked vymenim kluc, vtedy aj z polohy "MAR", ale opat sa casom aj na nahradnom kluci neda nastartovat z polohy "MAR"
Neviete kde moze byt problem? Da sa to nejak premazat?
Nechce sa mi to riesit cez FIAT servis, to by bolo na komplet vymenu a na dno penazenky...
Dakujem
Startovanie - problem v spinacej skrinke?
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Startovanie - problem v spinacej skrinke?
problem je, že nesmíš při otáčení klíčkem "přetáhnout" polohu MAR ani o kousek dále.
Strčíš klíč - otočíš klíčkem do polohy MAR (klíč nesmí přesáhnout polohu mar a pak se vrátit) - počkáš až zhasnou kontrolky a pak otočíš podruhé a motor vrčí... pak už jedeš...
Strčíš klíč - otočíš klíčkem do polohy MAR (klíč nesmí přesáhnout polohu mar a pak se vrátit) - počkáš až zhasnou kontrolky a pak otočíš podruhé a motor vrčí... pak už jedeš...
Fiat bravo 1.4 Dynamic 66Kw Red
Zdravim vlcekd
dik za odpoved. Na toto som medzicasom prisiel, ale obavam sa, ci to nanaznacuje "pokazenie" skrinky, resp nejaku chybu a nutnu opravu. Co si o tom myslis?
Ak ano, radsej teraz, alebo pockat, kym sa to celkom rozsype?
Dik
dik za odpoved. Na toto som medzicasom prisiel, ale obavam sa, ci to nanaznacuje "pokazenie" skrinky, resp nejaku chybu a nutnu opravu. Co si o tom myslis?
Ak ano, radsej teraz, alebo pockat, kym sa to celkom rozsype?
Dik
řešil jsem to v rámci reklamační záruky v autorizovaném servisu a odpověď včetně názorné ukázky byla stejná, jakou jsi už dostal. Víc jsem se pak již o tento "problém" nezajímal - dle tvrzení FIATu je vše v pořádku.
Fiat bravo 1.4 Dynamic 66Kw Red