Centrál

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Zdenna
Začátečník

Centrál

Příspěvek od Zdenna »

Zdravím mám Fiat Bravo 99. Mám tam centrál na dálku ale při zamknutí nebo odemknutí neblikají blinkry. Je možnost to nějak zapojit nebu udělat aby blikali? Diky za radu
Reklama

jetta18
Fiaťák

Re: Centrál

Příspěvek od jetta18 »

Zdenna píše:Zdravím mám Fiat Bravo 99. Mám tam centrál na dálku ale při zamknutí nebo odemknutí neblikají blinkry. Je možnost to nějak zapojit nebu udělat aby blikali? Diky za radu

Ahoj, pokud je ten centrál originál, tak by mněla jednotka centralu mít výstup na blinkry...já jsem si to u předchozího auta zapojoval na tlačítko Výstražných světel. Jednotka centrálu má většinou jeden výstup(+12V), který se např.při odemknutí jakoby 2xsepne.tzn,že na výstup se přivede 2x 12V s odstupem např 1s. Při zamknutí se přivede jiný puls. Ty by jsi mněl tento výstup najít a poté ho zapojit k tomu vypínači na výstražné(blikají všechny blinkry najednou).
Zdenna
Začátečník

Příspěvek od Zdenna »

No doufam ze nebudu muset rodelat celou palubku nez najdu kde se schovava :-D ..a jak to mam pak mezi sebou propojit??
jetta18
Fiaťák

Příspěvek od jetta18 »

Zdenna píše:No doufam ze nebudu muset rodelat celou palubku nez najdu kde se schovava :-D ..a jak to mam pak mezi sebou propojit??

Ten centrál je originál? No musíš najít ten výstup a pak to připojit na ten přepínač výstražných světel...ideální by bylo,kdyby jsi měl schema elektriky...
Zdenna
Začátečník

Příspěvek od Zdenna »

jo j oje to original .. je to primo na klicku .. no to bohuzel nemam .. ale ani nevim kde tu ridicdi jednotkiu centralu hledat ..
jetta18
Fiaťák

Příspěvek od jetta18 »

Zdenna píše:jo j oje to original .. je to primo na klicku .. no to bohuzel nemam .. ale ani nevim kde tu ridicdi jednotkiu centralu hledat ..
Ještě mám dotaz, když zamykáš nebo odemykáš,tak se ti ani nerozsvítěj parkovačkay? Myslím,že jsem to u nějakého Brava viděl....
Zdenna
Začátečník

Příspěvek od Zdenna »

ee to mi nedela .. ale musim se podivat jestli je u toho originalniho centralu vystup na blinkry
dheko
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dheko »

Výstup na smerovky je v konektore prijímača. Prijímač sa nachádza v stropnom svetle.
Bravo/Brava nemali zapojené blikanie pri použití DO, ale príprava na domontovanie je už v aute. Blikanie je zapojené len u modelov s originálnym alarmom!
Krásny a jednoduchý postup ako dorobiť blikanie pri použití diaľkového ovládania je tu: http://forum.fiatbravo-bravaklub.sk/vie ... 65#p181865" onclick="window.open(this.href);return false;

Výsledok :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=x2Ae30QnRec" onclick="window.open(this.href);return false;
Brava 105JTD HSX, r.v. 1999
fiat-brava.hicotech.sk
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“