Zámek palivové nádrže, stilo r.v. 2004

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Spider.x
Začátečník

Zámek palivové nádrže, stilo r.v. 2004

Příspěvek od Spider.x »

Ahoj, zakoupil jsem jeté auto, 1,4 16V 6-rychlostí a teď jsem zjistil, že se nedá jaski zamknout zámek palivové nádrže a je stále nezabezpečená. Při otevření krytu nádrže je u toho háčku kruhový "úchyt", kde by měla podle všech mých dosud známých informací zaskočit tyčinka poháněná motorkem, který je zabudovaný v karoserii,ale na levé straně v karoserii kde je otočné víko je jen plast, kde se ten háček z krytky zacvakne a tím to hasne. Ani víčko hrdla není na zámek :shock: Poraďte mi prosím, zda - li jsem se stal oběťí šméčka, nebo co to jako má být......nejsnažší je sehnat asi víčko hrdla na zámek, ale přijde mi divné, že to tam prostě není. Díky
Reklama

PuntoX
Fiaťák

Re: Zámek palivové nádrže, stilo r.v. 2004

Příspěvek od PuntoX »

Nevím jak to vypadá
Spider.x
Začátečník

Příspěvek od Spider.x »

Zítra přes den za světla vyfotím a vložím tady
Spider.x
Začátečník

Příspěvek od Spider.x »

Tak tady jsou fotky, krytu s tím očkem, kde se má něco zacvaknout a potom detail toho patentu, ze kterého by mělo něco vyjet,ale nic nevyjíždí,jen je tam nějaký náznak nějakého kroužku (u té bíle skvrny), ale to je pevné a nejde s tím ani hnout, zatlačit, nebo že by se to chtělo nějak pohnout... Poradíte mi někdo?
Přílohy
zámek, kde se zacvakne háček z krytu nádrže a měl by z toho vyjet nějaký zámek v podobě plastové, či kovové tyčinky
zámek, kde se zacvakne háček z krytu nádrže a měl by z toho vyjet nějaký zámek v podobě plastové, či kovové tyčinky
zámek.jpg (175.07 KiB) Zobrazeno 3760 x
kryt nádrže s tím očkem na uzavření
kryt nádrže s tím očkem na uzavření
kryt.jpg (216.78 KiB) Zobrazeno 3760 x
radekrat
Znalec

Příspěvek od radekrat »

mam to stejne, tj bez zamku na vicku a krytka se nezamyka. ve fiatu me rekli ze mam koupit z novejsiho stila kde uz to bylo, ale mel bych bud dva klice nebo si nechal delat drahou vlozku
ekr1
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ekr1 »

od určitého roku výroby začali taloši šetřit a už zamykat to plechové víčko nešlo,mám to taky tak,mám stejnou motorizaci.Vyřešil jsem to zamykacím víčkem za 3 kila,mám tím pádem o jeden klíč na svazku navíc :)
ekr1
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ekr1 »

radekrat píše:mam to stejne, tj bez zamku na vicku a krytka se nezamyka. ve fiatu me rekli ze mam koupit z novejsiho stila kde uz to bylo, ale mel bych bud dva klice nebo si nechal delat drahou vlozku

Než sem to natukal na netbooku tak ty si me predbehl a napsal to same :lol: :lol:
PuntoX
Fiaťák

Příspěvek od PuntoX »

Koupit zamykací. Ale to co vydrží Obrázek
Spider.x
Začátečník

Příspěvek od Spider.x »

Jj, díky za informace, hned po práci jsem i vyšrouboval ty imbusy co to drží a zjistil jsem, že tam žádný motorek není, tím pádem není co by se mohlo pokazit a budu si muset koupit víčko na klíček....nevadí, to přežiju, na mašině mám 6 klíčů na svazku, na motorku, na kladku, zámek kotouč. brzdy a ke každému kufru a těch mám 3 kusy :-D .... takže jeden klíček k autu navíc mě už nezabije :-D
Naposledy upravil(a) Spider.x dne 11 bře 2011, 07:12, celkem upraveno 1 x.
radekrat
Znalec

Příspěvek od radekrat »

Co tam chybi za motorek? Kdyby tam byly natazeny draty, tak by to mozna slo dodelat ... ja se na to zatim vyprdl a proste to zamceny nemam. Si rikam ze dneska snad uz nikdo tu naftu z auta tahat nebude ... zatim sem mel asi stesti :-)
Spider.x
Začátečník

Příspěvek od Spider.x »

Tak to já si to víčko na zámek raději koupím, zaběhnu do nejbližšího Fiatu, nebo na vrakáč a budu klidnější, až někde budu stát s plným džbánem :-D
PuntoX
Fiaťák

Příspěvek od PuntoX »

hlavně nekupuj zamykací alternativu tohohle.To je naprostý aušus. https://www.club-fiat.com/download/file.php?id=4846 Kup si tohle. Neotáčí se víčkem,ale klíč otáčí celým vnitřkem. Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Stilo“