Zámek palivové nádrže, stilo r.v. 2004
Moderátor: peta.smolik
Zámek palivové nádrže, stilo r.v. 2004
Ahoj, zakoupil jsem jeté auto, 1,4 16V 6-rychlostí a teď jsem zjistil, že se nedá jaski zamknout zámek palivové nádrže a je stále nezabezpečená. Při otevření krytu nádrže je u toho háčku kruhový "úchyt", kde by měla podle všech mých dosud známých informací zaskočit tyčinka poháněná motorkem, který je zabudovaný v karoserii,ale na levé straně v karoserii kde je otočné víko je jen plast, kde se ten háček z krytky zacvakne a tím to hasne. Ani víčko hrdla není na zámek Poraďte mi prosím, zda - li jsem se stal oběťí šméčka, nebo co to jako má být......nejsnažší je sehnat asi víčko hrdla na zámek, ale přijde mi divné, že to tam prostě není. Díky
- Reklama
Re: Zámek palivové nádrže, stilo r.v. 2004
Nevím jak to vypadá
Zítra přes den za světla vyfotím a vložím tady
Tak tady jsou fotky, krytu s tím očkem, kde se má něco zacvaknout a potom detail toho patentu, ze kterého by mělo něco vyjet,ale nic nevyjíždí,jen je tam nějaký náznak nějakého kroužku (u té bíle skvrny), ale to je pevné a nejde s tím ani hnout, zatlačit, nebo že by se to chtělo nějak pohnout... Poradíte mi někdo?
- Přílohy
-
- zámek, kde se zacvakne háček z krytu nádrže a měl by z toho vyjet nějaký zámek v podobě plastové, či kovové tyčinky
- zámek.jpg (175.07 KiB) Zobrazeno 3751 x
-
- kryt nádrže s tím očkem na uzavření
- kryt.jpg (216.78 KiB) Zobrazeno 3751 x
mam to stejne, tj bez zamku na vicku a krytka se nezamyka. ve fiatu me rekli ze mam koupit z novejsiho stila kde uz to bylo, ale mel bych bud dva klice nebo si nechal delat drahou vlozku
od určitého roku výroby začali taloši šetřit a už zamykat to plechové víčko nešlo,mám to taky tak,mám stejnou motorizaci.Vyřešil jsem to zamykacím víčkem za 3 kila,mám tím pádem o jeden klíč na svazku navíc
radekrat píše:mam to stejne, tj bez zamku na vicku a krytka se nezamyka. ve fiatu me rekli ze mam koupit z novejsiho stila kde uz to bylo, ale mel bych bud dva klice nebo si nechal delat drahou vlozku
Než sem to natukal na netbooku tak ty si me predbehl a napsal to same
Jj, díky za informace, hned po práci jsem i vyšrouboval ty imbusy co to drží a zjistil jsem, že tam žádný motorek není, tím pádem není co by se mohlo pokazit a budu si muset koupit víčko na klíček....nevadí, to přežiju, na mašině mám 6 klíčů na svazku, na motorku, na kladku, zámek kotouč. brzdy a ke každému kufru a těch mám 3 kusy .... takže jeden klíček k autu navíc mě už nezabije
Naposledy upravil(a) Spider.x dne 11 bře 2011, 07:12, celkem upraveno 1 x.
Co tam chybi za motorek? Kdyby tam byly natazeny draty, tak by to mozna slo dodelat ... ja se na to zatim vyprdl a proste to zamceny nemam. Si rikam ze dneska snad uz nikdo tu naftu z auta tahat nebude ... zatim sem mel asi stesti
Tak to já si to víčko na zámek raději koupím, zaběhnu do nejbližšího Fiatu, nebo na vrakáč a budu klidnější, až někde budu stát s plným džbánem
hlavně nekupuj zamykací alternativu tohohle.To je naprostý aušus. https://www.club-fiat.com/download/file.php?id=4846 Kup si tohle. Neotáčí se víčkem,ale klíč otáčí celým vnitřkem.