Zdravím pánové, nedávno jsem přezul z orig. 17'' na zimní 15'' a všiml jsem si např. při rozjezdu,nebo dobržďování(při dobržďování je pískot slyšitelnější),že nejspíše od zadního levého kola něco přerušovaně pravidelně píská,v závislosti na rychlosti.
Nenapadá mě nic co by to mohlo být?
Nějákej svinčík mezi obložením a pístkem,dáky tomu brzda zůstává trošku ''zabržděná''?
Ti naši klucí taliánští mi dávají zabrat,nedávno se podělal posilovač na Grande a teď mě ještě do toho sere nějáký pískání ve Stilu.
Díky za každou radu.
Přerušované pravdielné pískání v malé rychlosti.
Moderátor: peta.smolik
- Venca00
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Přerušované pravdielné pískání v malé rychlosti.
Stilo Racing
Grande Punto Active
Grande Punto Active
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přerušované pravdielné pískání v malé rychlosti.
Stačí když to prostříkáš wapkou a budeš mít klid nebo se koukni jestli máš dobré brzdové destičky nebo jestli se ti o něco nedřeVenca00 píše:Zdravím pánové, nedávno jsem přezul z orig. 17'' na zimní 15'' a všiml jsem si např. při rozjezdu,nebo dobržďování(při dobržďování je pískot slyšitelnější),že nejspíše od zadního levého kola něco přerušovaně pravidelně píská,v závislosti na rychlosti.
Nějákej svinčík mezi obložením a pístkem,dáky tomu brzda zůstává trošku ''zabržděná''?
Ti naši klucí taliánští mi dávají zabrat,nedávno se podělal posilovač na Grande a teď mě ještě do toho sere nějáký pískání ve Stilu.
Díky za každou radu.
Fiat Punto 1,7TD prodáno
Fiat Stilo 1,9 JTD R.I.P
Peugeot 206 2,0 HDi můj mazel složenej
BMW E46 320d můj normální povoz :-) ve všední den :-)
Fiat Stilo 1,9 JTD R.I.P
Peugeot 206 2,0 HDi můj mazel složenej
BMW E46 320d můj normální povoz :-) ve všední den :-)
- Venca00
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Wapkou prostříkáno je...brzodvé destičky ''mám'' v tom problém není...Proto jsem tady založil todle téma.:-/kamisacek píše:Stačí když to prostříkáš wapkou a budeš mít klid nebo se koukni jestli máš dobré brzdové destičky nebo jestli se ti o něco nedřeVenca00 píše:Zdravím pánové, nedávno jsem přezul z orig. 17'' na zimní 15'' a všiml jsem si např. při rozjezdu,nebo dobržďování(při dobržďování je pískot slyšitelnější),že nejspíše od zadního levého kola něco přerušovaně pravidelně píská,v závislosti na rychlosti.
Díky za každou radu.
Stilo Racing
Grande Punto Active
Grande Punto Active
- Venca00
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsou fotky jak vypadalo hrdlo a ''airbox''.
Stilo Racing
Grande Punto Active
Grande Punto Active
Žádné nevidímVenca00 píše:Tady jsou fotky jak vypadalo hrdlo a ''airbox''.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw