Bliká pristrojovka
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Bliká pristrojovka
Zdarek, mam Punto II, 1,9JTD, a mam taky problem ze niekedy po nastartovaní blika pristrojovka (budíky), vsetko sa vypne, ručičky spadnú dole, a po chvilke to nabehne a tak dokola asi 10x a potom to vypise LED ERROR. Co to moze byt? Baterku som dal novu. Dik za radu.
- Reklama
Re: Bliká pristrojovka
A pouzi >PROXI Alignment procedure v CAN setup. Musis mat ELM a bolo by dobre keby si mal kodovaciu karticku.
Naposledy upravil(a) janS dne 05 pro 2010, 13:09, celkem upraveno 1 x.
- SpiritWolker
- Všeználek
juroke, mozes mat poskodenu pristrojovku, alebo uvolneny konektor, mozno niekto stahoval km a neurobil to poriadne, skus si pozicat od niekoho pristrojovku ci to bude robit to iste, alebo diagnostika a precitat chybopve hlasenia, odkial si?
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Elm kabel ma uz kazdy druhy. Zozen si ho a stiahni si Fes 2.6. Je tam funkcia na opravu pristrojovej dosky, can. Preloz si scr ktory je tu. Priamo na tvoj problem..... Az ked toto zliha, ries to servisom.
- Přílohy
-
- fes.JPG (154.4 KiB) Zobrazeno 2187 x
1. Mu neblikaji KM, ale cela pristrojovka, coz je rozdil a za 2. je perfektni ze jsi si FES radne zakoupil a ne ukradl.janS píše:Stiahni si fes 2.6 tu http://www.megaupload.com/?d=BVIZBZEW" onclick="window.open(this.href);return false; A pouzi >PROXI Alignment procedure v CAN setup. Musis mat ELM a bolo by dobre keby si mal kodovaciu karticku.
No ze som sa ta dotkol. Uz je to o.k?