měl bych takovej dotaz.Mám 1.6 16V r.v96 a když nastartuju za studena tak mi to trochu cuká a otáčky sou nepravidelné,při přidání plynu padají otáčky jako by se motor dusil a když držim vic sešlápnutý plyn tak to někdy střili z výfuku

Moderátor: peta.smolik
... strileni z vyfuku znamena, ze do nej jde nespaleny benzin a ten nasledneHanesek píše:a to občasny střileni z vyfuku,neviš čim by to mohlo byt?
Je to stříkačka, takže směs ( benzin + vzduch ) si míchá vstřikovací jednotka sama dle informací lambda sondy ( což prakticky nahrazuje fce sytiče ), no a pakliže lambda dává mylné informace vstř. jednotce, tak to nejspíš nevhodně míchá směs a problém je na světě.Hanesek píše:tak nevim proč ale z vyfuku už to nestřili.Jen jako by blb sitič jestli tam teda nějakej jenevim jako by to za studena michalo špatně směs.
To sání na to nemá vliv...Hanesek píše:No nevim,je to možny ale pořád mi tam nesedi ta spotřeba(připadne mi normální).Možná to bude taky tim že mi tam chybi část sání.Jak už sem psal mám ho na spraveni.Uvidim co to udělá potom.Při nejhorsim zkusim tu lambda sondu.Diky.Kdyžtak pak dám vědět jak to dopadlo
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |