TYP - dodatečná montáž posilovače řizení mk1
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
TYP - dodatečná montáž posilovače řizení mk1
mam punto 55s bez posilovače řizeni šel by tam dodatečně přidělat a na kolik by to asi přišlo?děkuji za připadne rady
- Reklama
Vsechno de, kdyz se chce... Ale... Na bloku motoru u Punta, ktery ma posilovac je danej drzak cerpadla posilovace. Bez toho je to slozity. Pak musis natahnout hadice, umistit nadrzku na kapalinu a myslim aji vymenit rizeni. Este se ti do toho chce??? Me taky ne. Takze se spokoj s tim, ze posilovac nemas... A cenofka? Cca 5 talirku... Kdyz si to budes delat sam. A kdyz nesezenes nekoho znamyho, kterej by ti to udelal za rozumnej peniz, tak se za montaz nedoplatis... No ale zkus to...
no ja posilovac taky nemam a nekdy s tim zapasim a nekdy v poho.. zalezi na situaci,prostoru a jestli je auto v pohybu bo na miste.
jinak na dodelani posilovace jsem se ptala primo ve Fiatu - a rekl mi borec tak kolem 40 tis ! no tak to usetrim a jeste budu mit obcas "posilovnu" na ruce ))))
jinak na dodelani posilovace jsem se ptala primo ve Fiatu - a rekl mi borec tak kolem 40 tis ! no tak to usetrim a jeste budu mit obcas "posilovnu" na ruce ))))
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz