Ale na druhej strane ma sere, ze to malo tak byt uz od vyroby

Mali to robit zadarmo vramci zvolavacky.
Moderátor: peta.smolik
Podle to co popisujes jsou spatne vyvazeny kola nebo spatny gumy.polliss píše:všem co tu píšete se vibrace projevovaly víc na volnoběh, při jízdě se v jednom příspěvku kmital volant.
co takhle při akceleraci? pokud jedu pořád stejnou rychlostí, tak pohoda, začnu zrychlovat, dostanu se třeba na 150 a cítím vibrace, lehce povolím plyn a držím stejnou rychlost - pohoda.
takhle třeba až na 180. dalo by se to přiklánět k tomu "nešťastnému kusu gumy"
ty jsou funglovky, jak kola tak gumy. jsou tam od velikonoc.radekrat píše:Podle to co popisujes jsou spatne vyvazeny kola nebo spatny gumy.polliss píše:všem co tu píšete se vibrace projevovaly víc na volnoběh, při jízdě se v jednom příspěvku kmital volant.
co takhle při akceleraci? pokud jedu pořád stejnou rychlostí, tak pohoda, začnu zrychlovat, dostanu se třeba na 150 a cítím vibrace, lehce povolím plyn a držím stejnou rychlost - pohoda.
takhle třeba až na 180. dalo by se to přiklánět k tomu "nešťastnému kusu gumy"
Heh tak to je hukotjarka píše:ahoj fiaťáci, taky mám stilo 1.9 JTD 85 KW a z pod motoru se mi hrnuly podivné zvuky, každej mi říkal abych si pustila rádio ale mě to nedalo a když se vibrace a rány začaly přenášet po celém podvozku a byly stále zřetelněji slyšet kovové zvuky, nedalo mi to a sundali jsme kryt motoru, a ejhle. Je utržená řemenice, takže ji mám teď objednanou na fiatdílech za 2118 Kč a budu ji měnit. Jsem zvědavá jaké to bude svezení potom. dejte si na tento zvuk pozor včas!!!!
S pozdravem Jarka.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |