Sportovní filtr přímo na airbox
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Sportovní filtr přímo na airbox
Zdravím dneska jsem narazil na fotku kde je daný sportovní filtr přímo na origo airbox,jaký na to máte názor?jestli to neovlivní něco atd? viz.foto
- Přílohy
-
- normal_IMG0039A.jpg (21.38 KiB) Zobrazeno 2827 x
- Reklama
Re: Sportovní filtr přímo na airbox
To je dobra blbost ne? Pak tam mas dva filtry, mensi tah vzduchu a vysledek nula nula nic. A zase kdyz vyberes vnitrni filtr, tak bys musel zaslepit klapku od teplyho vzduchu (ktera ja rika xboy11 stejne nikdy nikomu nefungovala
) ...

Ja som to tak mal, vybral som povodny filter, teraz mam nasavanie na priamo a ziadny rozdiel, len to vyzera... no lepsie. Takze nic tym nevylepsis ani nepokazis ten zvuk to trosku zmeni ale ta diera do vyfuku je na pouvazovanie :)
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
TV-Punto píše:Ja som to tak mal, vybral som povodny filter, teraz mam nasavanie na priamo a ziadny rozdiel, len to vyzera... no lepsie. Takze nic tym nevylepsis ani nepokazis ten zvuk to trosku zmeni ale ta diera do vyfuku je na pouvazovanie
mě jde jen o zvuk
Vyber filter z airboxu, nastartuj, a podobny zvuk bude mat so sportovym filtrom, podla toho sa rozhodnes ci to staci alebo nie..
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
šroubovák a jedna dobře mířená rána to tlumiče všechno vyřeší...Borecek21 píše:TV-Punto píše:Ja som to tak mal, vybral som povodny filter, teraz mam nasavanie na priamo a ziadny rozdiel, len to vyzera... no lepsie. Takze nic tym nevylepsis ani nepokazis ten zvuk to trosku zmeni ale ta diera do vyfuku je na pouvazovanie
mě jde jen o zvuk

2007 - 2011 Punto mk1 40kw
2011 - 2013 Punto mk2 HGT 96kw
2013 - 201x Punto Evo Abarth 125kw
2011 - 2013 Punto mk2 HGT 96kw
2013 - 201x Punto Evo Abarth 125kw
jestli ti jde jen o zvuk tak si kup mustanga s V8.z punta stejně nikdy zvuk auta nevyrazíš.maximálně to bude ječet,ale nic jineho.
já měl z 1,6 sundanej jak airbox tak i výfuk(nechal jsem tam jen svody,takže nějakých 30cm trubky od motoru) a pořád to nebylo ono.
jen si tím filtrem zničíš motor.proč myslíš že se tam dávaj ty papírový??A dávaj je tam i jiný automobilky(ferrari,lamborghini...).
jestli chceš tak sežeň airbox z 1,6ky(ta má filtr asi 4x takovej) a udělej jinou trubici.zvuk se taky zlepší ale motor ti nebude sát tolik bordelu.
já měl z 1,6 sundanej jak airbox tak i výfuk(nechal jsem tam jen svody,takže nějakých 30cm trubky od motoru) a pořád to nebylo ono.
jen si tím filtrem zničíš motor.proč myslíš že se tam dávaj ty papírový??A dávaj je tam i jiný automobilky(ferrari,lamborghini...).
jestli chceš tak sežeň airbox z 1,6ky(ta má filtr asi 4x takovej) a udělej jinou trubici.zvuk se taky zlepší ale motor ti nebude sát tolik bordelu.
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
možno tak použiť obal čo tam máš len ho rozrezať 10cm pred filtrom už som to tu niekomu videl a v podstate máš použitý obal čo si tam mal a aj filter . jediné čo sa zmení je zvuk a nedá sa to vrátiť späť 

Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
ale bude ti to sát horkej vzduch od chladiče.
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
Chcel zvuk za par kaček a ja som mu ponúkol zvuk zadara čo chceš viacMr.pilot píše:ale bude ti to sát horkej vzduch od chladiče.

Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
ked pokazis ten origo mam formu urobim ti novy

fiat punto mk2 1.2 16v sporting
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Klapka ve filtr boxu normálně funguje Dnes sem dám fotku tý svojíradekrat píše:To je dobra blbost ne? Pak tam mas dva filtry, mensi tah vzduchu a vysledek nula nula nic. A zase kdyz vyberes vnitrni filtr, tak bys musel zaslepit klapku od teplyho vzduchu (ktera ja rika xboy11 stejne nikdy nikomu nefungovala) ...
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Sem taky toho nazoru ze ta klapka je tam jenom na ozdobu. Skousel jsem uz davno napad s tim ze s original airboxu sem odrezal a nechal tam jenom krit nad hlavou, jeste i diru ve vyfuku sem mel...zvuk se trochu malo zmenil ale spotreba se zvysila, chovani motoru bylo katastrofalni. Nekde sem vydel ze se da koupit sportova siska i s pripojkou na sani...cca za 3500kc...ale je to k nicemu...
http://lado88.rajce.net/Punto" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto Mk1 1.1 55 40kw r.v.:97
jestli chces zvuk si sezen nahravku nejakeho vykonniho motoru a poustej si to z radia..Borecek21 píše:TV-Punto píše:Ja som to tak mal, vybral som povodny filter, teraz mam nasavanie na priamo a ziadny rozdiel, len to vyzera... no lepsie. Takze nic tym nevylepsis ani nepokazis ten zvuk to trosku zmeni ale ta diera do vyfuku je na pouvazovanie
mě jde jen o zvuk

http://lado88.rajce.net/Punto" onclick="window.open(this.href);return false;