Tak byl to studený spoj na přerušovači.
Zdravím,
můžete mi někdo prosím poradit, mám problém s blinkry u své multinky. Chvíli blikají pak zpomalí a nakonec nefungují vůbec. Po vypnutí a zapnutí stejný proces.
Díky
Blinkry
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
- Reklama
- andreapipo
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blinkry
Zdravím, mám také problém s blinkry. Při zapnutí normálně fungují, ale občas při zapnutí nedělají nic, tedy nefungují. Dokonce ani varovné blikače. Po několikerém zapnutí a vypnutí začnou zase normálně fungovat. Takovéhle závady nemám rád. Pojistky v pořádku, žárovky v pořádku, při dálkovém zamknutí či odemknutí blinkry blikají, ale při použití páčky pod volantem někdy prostě nefungují. Jenže když přijedu k opraváři, tak prostě fungují. Na Tipu jsem měl podobnou závadu, tam jsem musel vyměnit spínač varovných blikačů, který byl nějak podivně spojen s tou páčkou pod volantem, která blinkry ovládá a bylo po závadě, ale u Multi Jak takovou závadu odhalit, řešil už někdo Děkuji.
/F/I/A/T/ Multipla 1.6 100 16V, r. v. 2001
Šťastnou cestu!
Šťastnou cestu!
andreapipo: Přišel jsi na něco?
Já se taky trápím s blinkry. Dříve jsem ten problém měl jen tak dvakrát za půl roku, teď skoro pravidelně:
Ráno nastartuju a blinkry nefungují. Celej nervózní někam dojedu, zastavím, a když pak po nějaké době přijdu opět k autu, tak je vše ok.
Nebo jsem jednou někde stál, měl puštěný warningy a najednou přestaly blikat. Myslím si, že problém není ani v páčce ani v relé, kde jinde hledat závadu, evidentně nejsem sám, koho to trápí a je to nebezpečné...
Já se taky trápím s blinkry. Dříve jsem ten problém měl jen tak dvakrát za půl roku, teď skoro pravidelně:
Ráno nastartuju a blinkry nefungují. Celej nervózní někam dojedu, zastavím, a když pak po nějaké době přijdu opět k autu, tak je vše ok.
Nebo jsem jednou někde stál, měl puštěný warningy a najednou přestaly blikat. Myslím si, že problém není ani v páčce ani v relé, kde jinde hledat závadu, evidentně nejsem sám, koho to trápí a je to nebezpečné...
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
- andreapipo
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
...nepřišel, tak dlouho to blblo, až to přestalo fungovat úplně a pak tu závadu našli, něco vyměnili a od té doby mám pokoj, ale spínač varovných blikačů to nebyl. Tak nevím.
/F/I/A/T/ Multipla 1.6 100 16V, r. v. 2001
Šťastnou cestu!
Šťastnou cestu!