To auto bolo Mk2 Punto a je z domu už asi 5rokov teraz mám MK1 punto a hypotéku na krku
jednoducho som zobral vrtačku ocelovú kefu -dal som dole farbu a potrel "kyselinou" aj ked nie som si istý čo to bolo Mal som to od klampiara čo robí strechy . Malou ručnou plynovou lampou som nahrial trochu plech a priložil cín ale zase klampiarsky prierez mal trojuholníka 12x12x12mm a dlhý asi 40cm potom som to celé zalial cínom a po vychladnutí prebrúsil do roviny potom mi to už kamarát pretmelil vybrusil a nastriekal mal som to tak dva roky a auto išlo z domu a kupil som staršie punto
vyvarit či vytmelit predny znak?
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Re: vyvarit či vytmelit predny znak?
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Reklama
Chtel jsem se zeptat, predni znak je jenom prisroubovany nebo jeste nejak silene prilepeny?
Jde na MK1 vymenit ty prouzky za modry znak z MK2?
Jde na MK1 vymenit ty prouzky za modry znak z MK2?
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
přišroubovaný a trochu podlepený takovou mechovkou, aby to neodřelo kapotu a těsnilo..dolu to jde v pohodě
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
najlepsie je zvarat ja tam mam specialnu epoxidovu zmes ta drzi ale ked som mal mk1 tak som to tmelil hlinikovym tmelom a drzalo to 3 roky a myslim ze este drzi
fiat punto mk2 1.2 16v sporting
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
jedine vyvarit, coz mam i ja... tmel ti tam dlouho nevydrzi...
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
- earthquaker
- Fiaťák
Nejlepší je opravdu vyvařit a přechody (sváry) zacínovat, narozdíl od tmelu cín nepracuje tolik a nebude praskat lak, až na zacínované sváry nanýst co nejnižší vrstvu tmelu ideálně se skelnými vlákny.