koukám po inzerátech a vidím jen interiery v kombinaci s bílou barvou,dělaly se i komplet v tmavé barvě???popřípadě v jaké výbavě to bylo??
Jde mi o ročník 2004 a novější.vím že starší ročníky měly tmavé.
Díky

Moderátor: peta.smolik
Chci kombík a ne se světlým interieremekr1 píše:Je to pořešeno tak že po faceliftu čili někdy ten rok 2004,jsou 5ti dveř kombinovaný,tmavá se světlou.Já mam 5ti vyrobeno 2,2005 a je to kombinace,dost se ty světlé plasty dole kolem nohou špiněj ale to je normální.3dveř je celej černej plastovej interier..Takže záleží na tobě jakou verzi dveří budeš chtít koupit,podle toho budeš mít i interiér.
Pawel1 píše:Chci kombík a ne se světlým interieremekr1 píše:Je to pořešeno tak že po faceliftu čili někdy ten rok 2004,jsou 5ti dveř kombinovaný,tmavá se světlou.Já mam 5ti vyrobeno 2,2005 a je to kombinace,dost se ty světlé plasty dole kolem nohou špiněj ale to je normální.3dveř je celej černej plastovej interier..Takže záleží na tobě jakou verzi dveří budeš chtít koupit,podle toho budeš mít i interiér.
Když tedy píšeš každé provedení,budu ti oponovat. Kupoval jsem nové a určitě nešlo objednat 5ti dvířko v černé barvě interiéru jen kombinace s bílou.Chtěl jsem ho proto si to pamatuji.SHANE54 píše:cierna sa robila v kazdom rocniku a kazdom prevedeni.
ekr1 píše:Když tedy píšeš každé provedení,budu ti oponovat. Kupoval jsem nové a určitě nešlo objednat 5ti dvířko v černé barvě interiéru jen kombinace s bílou.Chtěl jsem ho proto si to pamatuji.SHANE54 píše:cierna sa robila v kazdom rocniku a kazdom prevedeni.
sakal_tt píše:ekr1 píše:Když tedy píšeš každé provedení,budu ti oponovat. Kupoval jsem nové a určitě nešlo objednat 5ti dvířko v černé barvě interiéru jen kombinace s bílou.Chtěl jsem ho proto si to pamatuji.SHANE54 píše:cierna sa robila v kazdom rocniku a kazdom prevedeni.
ja mam 5 dverak komplet v ciernej farbe
ekr1 píše:no jo jak koukam na tvoje fotkytak vidim podle masky ze ty mas tu posledni verzi ktera se delalatohle bych mnel taky kdybych chvili pockal.Jenze ja bral skladovku vyrobenou 2.2005 cili stala nekde na prodejne cely rok..Zase ale byla super cena a motor 70 Kw pak uz se daval 66Kw.Co se da delat nemuzu mit vsecjhno.Jak uz sem psal ten svetly interier je akorat k vteku jak se spini hlavne tapicir dveri jak sprchne hned se udelaji fleky staci nechat chilku otevrene dvere nebo okno a je to flekate jak prase.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |