Barva interieru Stilo

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Pawel1
Začátečník

Barva interieru Stilo

Příspěvek od Pawel1 »

Ahojte,
koukám po inzerátech a vidím jen interiery v kombinaci s bílou barvou,dělaly se i komplet v tmavé barvě???popřípadě v jaké výbavě to bylo??
Jde mi o ročník 2004 a novější.vím že starší ročníky měly tmavé.

Díky :wink:
Reklama

ekr1
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: Barva interieru Stilo

Příspěvek od ekr1 »

Je to pořešeno tak že po faceliftu čili někdy ten rok 2004,jsou 5ti dveř kombinovaný,tmavá se světlou.Já mam 5ti vyrobeno 2,2005 a je to kombinace,dost se ty světlé plasty dole kolem nohou špiněj ale to je normální.3dveř je celej černej plastovej interier..Takže záleží na tobě jakou verzi dveří budeš chtít koupit,podle toho budeš mít i interiér.
Pawel1
Začátečník

Příspěvek od Pawel1 »

ekr1 píše:Je to pořešeno tak že po faceliftu čili někdy ten rok 2004,jsou 5ti dveř kombinovaný,tmavá se světlou.Já mam 5ti vyrobeno 2,2005 a je to kombinace,dost se ty světlé plasty dole kolem nohou špiněj ale to je normální.3dveř je celej černej plastovej interier..Takže záleží na tobě jakou verzi dveří budeš chtít koupit,podle toho budeš mít i interiér.
Chci kombík a ne se světlým interierem :D
radekrat
Znalec

Příspěvek od radekrat »

Kombik s tmavym interierem sem videl, ale byl to az 2006 .. tak mozna ty posledni modely. Taky to teda byla verze family ..
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

cierna sa robila v kazdom rocniku a kazdom prevedeni.
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
ekr1
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ekr1 »

Pawel1 píše:
ekr1 píše:Je to pořešeno tak že po faceliftu čili někdy ten rok 2004,jsou 5ti dveř kombinovaný,tmavá se světlou.Já mam 5ti vyrobeno 2,2005 a je to kombinace,dost se ty světlé plasty dole kolem nohou špiněj ale to je normální.3dveř je celej černej plastovej interier..Takže záleží na tobě jakou verzi dveří budeš chtít koupit,podle toho budeš mít i interiér.
Chci kombík a ne se světlým interierem :D

Divné položíš dotaz z názvem BARVA INTERIERU STILO.O kombíku nebylo nikde ani zmínka,příště napiš co vlastně chceš. :roll:
ekr1
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ekr1 »

SHANE54 píše:cierna sa robila v kazdom rocniku a kazdom prevedeni.
Když tedy píšeš každé provedení,budu ti oponovat. Kupoval jsem nové a určitě nešlo objednat 5ti dvířko v černé barvě interiéru jen kombinace s bílou.Chtěl jsem ho proto si to pamatuji.
sakal_tt
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sakal_tt »

ekr1 píše:
Když tedy píšeš každé provedení,budu ti oponovat. Kupoval jsem nové a určitě nešlo objednat 5ti dvířko v černé barvě interiéru jen kombinace s bílou.Chtěl jsem ho proto si to pamatuji.

ja mam 5 dverak komplet v ciernej farbe :P
Fiat Stilo 1,9 MTJ 88kW strieborna metla (17" ALU OZ Carravagio)
Fiat Stilo 1,9 JTD 85kW tmavo modra

http://pokec.azet.sk/ananas69/fotoalbumy/stilo" onclick="window.open(this.href);return false;
ekr1
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ekr1 »

sakal_tt píše:
ekr1 píše:

ja mam 5 dverak komplet v ciernej farbe :P

Určitě ano ale zapomněl si napsat jaky máš rok výroby,jestli si četl můj příspěvek výše,tak určitě víš že sem psal o autech po faceliftu.Tohle byla jedna z mála věcí která mi vadila,protože se to špiní jak sv.ňa.Jak plasty tak hlavně tapicir dveří :?
sakal_tt
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sakal_tt »

ja mam po faceliftu.. vyrobene bolo koncom roka 2006

http://pokec.azet.sk/ananas69/fotoalbumy/stilo" onclick="window.open(this.href);return false;
ekr1
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ekr1 »

no jo jak koukam na tvoje fotkytak vidim podle masky ze ty mas tu posledni verzi ktera se delalatohle bych mnel taky kdybych chvili pockal.Jenze ja bral skladovku vyrobenou 2.2005 cili stala nekde na prodejne cely rok..Zase ale byla super cena a motor 70 Kw pak uz se daval 66Kw.Co se da delat nemuzu mit vsecjhno.Jak uz sem psal ten svetly interier je akorat k vteku jak se spini hlavne tapicir dveri jak sprchne hned se udelaji fleky staci nechat chilku otevrene dvere nebo okno a je to flekate jak prase.
sakal_tt
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sakal_tt »

ekr1 píše:no jo jak koukam na tvoje fotkytak vidim podle masky ze ty mas tu posledni verzi ktera se delalatohle bych mnel taky kdybych chvili pockal.Jenze ja bral skladovku vyrobenou 2.2005 cili stala nekde na prodejne cely rok..Zase ale byla super cena a motor 70 Kw pak uz se daval 66Kw.Co se da delat nemuzu mit vsecjhno.Jak uz sem psal ten svetly interier je akorat k vteku jak se spini hlavne tapicir dveri jak sprchne hned se udelaji fleky staci nechat chilku otevrene dvere nebo okno a je to flekate jak prase.

mne este len caka dat vytepovat auto lebo po zime je trosku flakate.. potom dam lepsie fotto.. ja som chcel povodne ten bledy interier ale chvalabohu bol tento tmavy a som s nim uplne spokojny nie je tam videit moc ten bordel. to by ma asi slahlo stale to tepovat... :-)

radekrat
Znalec

Příspěvek od radekrat »

Kdyz uz se bavime o interieru .. prodira se nekomu sedacka ridice? Ja sem trosku tezsi a nosim jen rifle, takze ve 130.000 uz me zacina ridnout potah na leve strane sedaku :-( .. mam svetlej interier a potahy s modrejma kostickama.
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

jamam skor problem s rozpadnutim toho bocneho vedenia (peny vnutri) asi to mal predomnou nizsi clovek a robilo mu prblem vystupovanie ked ma stilo take vysoke sedenie. potahova latka nie je moc kvalitna (robim v automotive v divizii sedadiel a potahov) holt co chceme za taku cenu? aj tak som spokojny a mam aj svetly interier a nespini sa mi
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Odpovědět

Zpět na „Stilo“