DISKUZE - stěrače
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
PRAVY STIERAC
Ako odstranit zadrhavanie sa praveho(kratsieho) stieraca pri stierani, Gumicka je cista, rovnomerne prilieha na sklo, ale trhane stiera, akoby bolo suche sklo a nieco jej prekazalo. Pomoze iba vymena gumicky? Dakujem
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: DISKUZE - stěrače
Tak i já mam problém se stěračema.Bohužel to nedělá pravidelně,jen když to nejmíň potřebuju Když pustim cyklovač tak po pár setření se stěrače zaseknou kousek za spodní polohou a aby pokračovaly v pohybu musim přepnout na další rychlost.To samý se občas stane při první rychlosti.A když funguje cyklovač,nefunguje první rychlost a naopak.Kde může bejt chyba.V páčce nebo v mechanizmu stěračů?
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
zadiera sa ti bud motorcek (je zahrdzavene lozisko) alebo aj mechanizmus. Neboj sa to cele rozobrat..ja uz som to robil x-krat. vsetko prestriekaj WDckom rozcvic to a potom nejakou vazelinou..Vencapunto píše:Tak i já mam problém se stěračema.Bohužel to nedělá pravidelně,jen když to nejmíň potřebuju Když pustim cyklovač tak po pár setření se stěrače zaseknou kousek za spodní polohou a aby pokračovaly v pohybu musim přepnout na další rychlost.To samý se občas stane při první rychlosti.A když funguje cyklovač,nefunguje první rychlost a naopak.Kde může bejt chyba.V páčce nebo v mechanizmu stěračů?
Ked vyberies vonku motorcek..tak su tam dva skrutky na imbus, ktore ked odsrubujes, podari sa ti vytiahnut vonku rotor motorceka..bud opatrny. na rotore je to lozisko, ktore sa moze pridierat.. WD -> rozchod ho -> trosicku vazeliny..ale nezamaz kontakty s uhlikami!
Ak by si mal zniceny mechanizmus stieracov (co nepredpokladam) mam jeden pouzivany doma.. kupil som ho za 13Eur. Tak ti ho viem strelit. Ale skor to bude motorcekom.
P.s.: Ked uz budes mat dole ten velky cierny plastovy kryt kde su stierace, vycist si odtoky vody!!! lebo pri najblizsom dazdi ti opat vytopi motorcek a coskoro sa rozlucite.. mna stal novy motorcek 88Eur..
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
O.K. až bude čas tak to zkusim rozebrat
Very Weird
Very Weird
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska rozebráno,vyčištěno,namazáno tak uvidíme.
Very Weird
Very Weird
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
trosku oživím tuto temu, mam taky problemik na mechanizme stieracov mi z vodicovho stieraca vypadava to tiahlo zo stieraca!! ako je tam ukotvene? uz mi to raz vypadlo ale nasunul som to naspat, celkom dobre to tam zacvaklo a drzalo teraz vyskocilo znova tak som nasunul a po niekolkych zotreniach znovu vypadne a robi to uz stale, prave zacalo snezit a bez stiehaca to nebude bohvieco,
trosku som to vyhol to ramienko na ktorom je to puzdro a snad to nieco vydrzi aspon do jari kym sa neotepli
trosku som to vyhol to ramienko na ktorom je to puzdro a snad to nieco vydrzi aspon do jari kym sa neotepli
FIAT PUNTO II 1.2 8V 44kW EL
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB
http://fotoalbumy.azet.sk/xeromax/my-punto/
http://www.xtuning.tk
2009 -- 129,6dB
2010 -- 133,5dB
http://fotoalbumy.azet.sk/xeromax/my-punto/
http://www.xtuning.tk
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak chystam sa kupit nejake druhe bezramienkove stierace na svojho puntika,no neviem sa rozhodnut ci ist do nejakych znackovych alebo postacia na nejaky ten cas aj tescove?Ako som cital kazdy ma ine skusenosti,myslel som si ze od Valea budu v pohode,no teraz som v rozpakoch,nechcem zane davat velke peniaze..max tak 20E za obe predne spolu,co doporucite?
Pokial sa nemylim dopredu idu co som pocul 41 a 55 ze?Tie seriove co mam mi robia smuhy a uz nemam nato nervy,a jednak aj lepsie budu vyzerat tie bez ramienkove
Pokial sa nemylim dopredu idu co som pocul 41 a 55 ze?Tie seriove co mam mi robia smuhy a uz nemam nato nervy,a jednak aj lepsie budu vyzerat tie bez ramienkove
HIISS-ja kupujem tie bezramienkové bud v Tescu alebo v mototechne, úplne obyčajne za pár € do tých 20 sa bohato zmestíš, raz som sa pýtal na značkové bosch a ked mi povedal cenu 35€ tak som sa na to vykašlal, tieto obyčajne neznačkové mi cca ten 1 rok vydržia, akorát je trošku problém s ich montážov, treba trochu na silu, no a dĺžku riešim tak, že si zoberiem meter a zmeriam si tie staré a ked je tam ešte po stranách miesto tak sa snažim kúpiť čo najväčšie aké sa zmestia, jednak to lepšie vyzerá a aj to viacej stiera
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
TIe Bosch viem ze su dost drahe,problem je ze tie tescove by som zobral ale je ponich taky zaujem jak po chlebe,lebo bol som minule v Tesku,a mali mnoho rozmerov,lenze z nich uz iba dva druhy v predaji premna nepouzitelne,asi by to chcelo sa spytat kedy dolozia do pultu ,,je skoda aspon podla mna do stieracov velke peniaze vrazat,nakolko premna stierace nedava nejaky velky vyznam,preto by som si postacil aj s tyma lacnymi
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
60 a 40cm mi přijde jako ideální
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
- zokot