Valeo Compact si kupoval? Tie po zime vyhodis.. mozno
Ja som svoje Valeo vyhodil po pol roku... teraz mam neznackove flaty, vymenim im gumicky (povodne su velmi makke) a bude klud.. ak nie, tak Bosh Aero Twin a bude pokoj..
Havros viem, ze u jedneho typu flat sa daju. Neviem ale pri ktorom, bud Bosch Aero Twin, alebo Valeo SILENCIO X-TRM. Valeo ma stitok, ktory ukazuje opotrebenie. Inak na tych mojich no name to vyzera tak, ze jedna strana je napevno.. ale da sa to vytiahnut.. Len zohnat nejake podobne gumicky bude asi problem.
JA MAM TERAZ BOSH AERO ALEBO TWIN? (AEROTWIN SU ASI BANANOVE NIE?) TIETO MAJU KLASICHU KONSTRUKCIU, ALE MAJU TIE ISTE GUMICKY AKO AEROTWIN. HOCI MAM NEROVNE SKLO, MOZEM LEN ODPORUCAT! VYNIKAJUCE! BTW NAHRADNE GUMICKY STOJA O 20% VIAC AKO KOMPLET STIERACE, TAKZE NERIESTE VYMENU...
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
Tak asi pred týždňom som si kúpil Bosh Aero Twin ale na Punto sa nerobia, sú podľa značky auta a presne kopírujú líniu okna. Ja som použil tie originál škoda Octavia. Čo sa šoféra týka je to prakticky v poriadku na spolujazcovej strane nesedia dobre! Len upozorňujem, že ak chce niekto vraziť toľko peňazí do stieračov mal by si to rozmyslieť. Spolujazcove sa nedotýkajú rovnomerne celej plochy a tým pádom pri stieraní zanechávajú šmuhu nezotretého "sajrajtu". Našťastie je to na kraji. Skôr doporučujem tie Aero, tie sú originál na punto podľa roku výroby. Problém som ale mal so zadným ten mi nevedeli vôbec ponúknuť, je nejako zaliaty do plastu. Kôli nemu budem musieť asi zájsť do fiatu po origo!
V zadnom si vymen gumicku.. sice.. to mozno nepomoze, mne to pomohlo len na chvilu, ale neriesil som kupu noveho zadneho ramena.. totiz cena je cca 800SK a viac..