Já si koby asi koupím Izawit, nebo Polmostrów, mě to stačí, protože kdo ví, jak dlouho vůbec vydrží ten můj punťas a je zbytečné tam mít "nezničitelný " výfuk za 3 tisíce a výše. Oba ty zadní díly výfuku se dají, od Izawit-u koupit dohromady za +/- 1300,-Kč, Polmostrow za 1690,-Kč a ten Tyll je za 2988,-Kč a Bosal za 3680,-Kč (vše pro mého punťu 75SX) a na toho Tvého (viz odkaz) to vychází u Tylla a objednávku přes internet na 2217,-Kč, což nemáš až tak cenově špatné a kvalita je prý výborná.koby píše:leo69: díkyo tý stránce vim, ale právě proto, že to píše nějakej prodejce to asi nelze brát jako bernou minci a radši bych zkušenosti... A zkušenosti s bosalem jsou podle mnohých uplně strašný... Stačí zadat bosal zkušenošti do google...
Na radu místního člena jsem mrknul na výfuky tyll... A vidim to, že pujdu do něj... neni sice značky tyll, tj. česká firma a dělá výfuky pouze pro škodovky, ale distribujou výfuky mst myslimCož je itálie. Jelikož maj výfuky tyll opravdu velkou životnost, tak si nemyslim, že pan tyll by začala prodávat něco strašnýho a zkušenosti s tima italksýma mst nejosu špatný, tak asi pujdu do něj... Bosal radši ne, prej se v posledních letech strašně zhoršil.
Jinak, info jsem hledal ještě i na http://www.vyfuk.com/eshop/obchod.htm
m,