Já si koby asi koupím Izawit, nebo Polmostrów, mě to stačí, protože kdo ví, jak dlouho vůbec vydrží ten můj punťas a je zbytečné tam mít "nezničitelný " výfuk za 3 tisíce a výše. Oba ty zadní díly výfuku se dají, od Izawit-u koupit dohromady za +/- 1300,-Kč, Polmostrow za 1690,-Kč a ten Tyll je za 2988,-Kč a Bosal za 3680,-Kč (vše pro mého punťu 75SX) a na toho Tvého (viz odkaz) to vychází u Tylla a objednávku přes internet na 2217,-Kč, což nemáš až tak cenově špatné a kvalita je prý výborná.koby píše:leo69: díky o tý stránce vim, ale právě proto, že to píše nějakej prodejce to asi nelze brát jako bernou minci a radši bych zkušenosti... A zkušenosti s bosalem jsou podle mnohých uplně strašný... Stačí zadat bosal zkušenošti do google...
Na radu místního člena jsem mrknul na výfuky tyll... A vidim to, že pujdu do něj... neni sice značky tyll, tj. česká firma a dělá výfuky pouze pro škodovky, ale distribujou výfuky mst myslim Což je itálie. Jelikož maj výfuky tyll opravdu velkou životnost, tak si nemyslim, že pan tyll by začala prodávat něco strašnýho a zkušenosti s tima italksýma mst nejosu špatný, tak asi pujdu do něj... Bosal radši ne, prej se v posledních letech strašně zhoršil.
Jinak, info jsem hledal ještě i na http://www.vyfuk.com/eshop/obchod.htm
m,