ahoj,
poslední dobou ráno při startu se mi stává, že otočím klíček a na display mi naběhne:
lost connection, oil sensor failure,car security,...(a zhasne mi display od klimi a rádia a nenaběhne topení)
startování v pohodě, baterku jsem koupil novou před měsícem 72Ah. nastartuji a po ujetí zhruba 1km (až se motor prohřeje), tak nastaruji znova, check ok, absulutně bez hlášek a topení se taky rozjede.
opravdu nevím co s tím, a rady v servisu typu: "jo, to stila dělají" ale zároveň s tím nic neudělají a inkasují love, mě neba. nevím, kdo a jak mi může pomoci, ale tohle není normální.
mám 2004 1.9JTD 115kw, dynamic.
elektrika - nevim si rady
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: elektrika - nevim si rady
Mas sice novou baterku, ale funguje ti dobre alternator? Pokud malo dobiji a baterie se hodne vybiji (caste starty apod) muze to byt tim. Oxidace kontaktu, spatne vedeni muzou byt take pricina.
hmm,.. to se pokusím zjistit. ale dávalo by to smysl, že když jedu cca km, tak se baterie dobije a pak to valí,..možný to je,.tak to proveřím
ED81
ED81
edit:eddie81 píše:ahoj,
poslední dobou ráno při startu se mi stává, že otočím klíček a na display mi naběhne:
lost connection, oil sensor failure,car security,...(a zhasne mi display od klimi a rádia a nenaběhne topení)
startování v pohodě, baterku jsem koupil novou před měsícem 72Ah. nastartuji a po ujetí zhruba 1km (až se motor prohřeje), tak nastaruji znova, check ok, absulutně bez hlášek a topení se taky rozjede.
opravdu nevím co s tím, a rady v servisu typu: "jo, to stila dělají" ale zároveň s tím nic neudělají a inkasují love, mě neba. nevím, kdo a jak mi může pomoci, ale tohle není normální.
mám 2004 1.9JTD 115kw, dynamic.
tak dnes mi volsl mechanik, že to prý vypadá na spínací skřínku, tsk uvidíme zítra, mění ji.
tak kolegové. mám novou spínačku, a nechci to zakřiknout, ale vše funguje,..žádné failury!!!!!!!!!!!!!!!! topení funguje sqělě, klima funguje sqěle. seridil mi jesště vstřiky a auto šlape jedna báseň,..doufám že mi to moje nadšení vydrží!!!
heslo dne: no more failures !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heslo dne: no more failures !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!