MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :) - maky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :) - maky
budu teda doufat, že na ty lišty nikdo nepoužil nějaký lepidlo a estli jo, tak to může snad udělat jenom nějakej koumák .... kolečka se budou ešte muset po zimě dořešit, pač když je nějakej hup tak škrtaj a já budu muset začít posilovat, pže přeci jenom je rozdíl jezdit na 13 nebo 15
To Katy and Kačík: moooc děkuju za nabídku určitě na to mrknu . Stránky Punto funs navštěvuju a na stránky GT se určitě juknu, pže je fajn vědět, že je víc holek co se zajímaj o auta
To Katy and Kačík: moooc děkuju za nabídku určitě na to mrknu . Stránky Punto funs navštěvuju a na stránky GT se určitě juknu, pže je fajn vědět, že je víc holek co se zajímaj o auta
- Reklama
co s kolama ti poradim, staci nižsí profil pneu
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
nižší profil tak to musí bejt už hukot , každopádně se to bude muset nějak vyřešit, kola přečuhujou, pže sou podložený, tak estli by třebas nestálo za to zkusit plovoucí šrouby, nemám tedas s nima žádný zkušenosti.
a kola mas ale podlozene proc ? jestli kvuli ET tak srouby neresit.
Hele hukot v cem ? v pohode jak casto uzivas Puntase a na jake ceste taky otazka.
Hele hukot v cem ? v pohode jak casto uzivas Puntase a na jake ceste taky otazka.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
podložka je kvůli změne rozteče (4x100)....no a hukot kvůli tomu, že na 195/50 už přece jenom cejtíš každou dirku a nerovnost na silnici, tak na nižšim profilu to musíš mít už snad live přenos ze silnice a musíš cejtit snad každej kamínek...ponťase používám hlavně ve městě, no a co si budem povídat silnice tady sou nic moc
- Kačík*
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tjn to teda jsou ... a nejde to udělat tak, že by ty podložky na změnu rozteče byly užší? (v tomhle se moc nevyznám tak doufám, že někdo odepíše a my budeme chytřejší )makyna01 píše:podložka je kvůli změne rozteče (4x100)....no a hukot kvůli tomu, že na 195/50 už přece jenom cejtíš každou dirku a nerovnost na silnici, tak na nižšim profilu to musíš mít už snad live přenos ze silnice a musíš cejtit snad každej kamínek...ponťase používám hlavně ve městě, no a co si budem povídat silnice tady sou nic moc
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kačík* píše:tjn to teda jsou ... a nejde to udělat tak, že by ty podložky na změnu rozteče byly užší? (v tomhle se moc nevyznám tak doufám, že někdo odepíše a my budeme chytřejší )makyna01 píše:podložka je kvůli změne rozteče (4x100)....no a hukot kvůli tomu, že na 195/50 už přece jenom cejtíš každou dirku a nerovnost na silnici, tak na nižšim profilu to musíš mít už snad live přenos ze silnice a musíš cejtit snad každej kamínek...ponťase používám hlavně ve městě, no a co si budem povídat silnice tady sou nic moc
Zalezi jaky podlozky tam ma.. ja jsem si nechal delat podlozky pro zmenu roztece a min. sirku mi rekli, ze muze byt 18mm...
ty podložky sou zhruba 2cm a estli to teda chápu tak se užší ani nedělaj a nechat je zúžit neni asi taky moc dobrý, by se museli zkrátit i šrouby a přece jenom tam máš pak našroubovaný kolo.Martinezcze píše:Kačík* píše:tjn to teda jsou ... a nejde to udělat tak, že by ty podložky na změnu rozteče byly užší? (v tomhle se moc nevyznám tak doufám, že někdo odepíše a my budeme chytřejší )makyna01 píše:podložka je kvůli změne rozteče (4x100)....no a hukot kvůli tomu, že na 195/50 už přece jenom cejtíš každou dirku a nerovnost na silnici, tak na nižšim profilu to musíš mít už snad live přenos ze silnice a musíš cejtit snad každej kamínek...ponťase používám hlavně ve městě, no a co si budem povídat silnice tady sou nic moc
Zalezi jaky podlozky tam ma.. ja jsem si nechal delat podlozky pro zmenu roztece a min. sirku mi rekli, ze muze byt 18mm...
- Kačík*
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
hm, tak jsme alespoň o něco chytřejší mno ... tak maky, přeju ať to škrtání co nejlépe vyřešíte
jo tak kdyz mas 50 profil, tak to uz neni kam moc "ubirat".
holt, posilovna ti je souzena.. ja ji mam taky, a neni to tak hrozny - pokud tedy auto nestoji uplne na miste. musis se vzdycky aspon trochu posouvat kdyz to jde a pak se toci lepe.
holt, posilovna ti je souzena.. ja ji mam taky, a neni to tak hrozny - pokud tedy auto nestoji uplne na miste. musis se vzdycky aspon trochu posouvat kdyz to jde a pak se toci lepe.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
do toho časem přidám sportovní volant to už pak ze mě bude hotovej ramboKaty píše:jo tak kdyz mas 50 profil, tak to uz neni kam moc "ubirat".
eště takovej dotaz možná hloupej, ale já si tim nejsem jistá. Je rozdíl mezi prahama na 3dv a 5dv punto nebo sou stejný???
mam 5dv., a prý by měly být stejny.. ja ani nevim se priznam, na kolikatidvéř jsem prahy kupovala, ale sedí.
ať to ale jeste nekdo potvrdi... nicmene kdyz nekteri shani prahy z GT, ktere je 3dv. a davaji to na 5dv., tak to fakt sedi.
ať to ale jeste nekdo potvrdi... nicmene kdyz nekteri shani prahy z GT, ktere je 3dv. a davaji to na 5dv., tak to fakt sedi.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
hele podlozky vyndej a kola chyt normalne, rozdil nepoznas, mam uz pres rok chyceny kola 4*100 klasickejma sroubama a najeto 10000km a zadny rozdil
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz by se dala tato vec takhle resit, tak proc vymysleli srouby s plovouci hlavou.. podle meho je to ...xboy11 píše:hele podlozky vyndej a kola chyt normalne, rozdil nepoznas, mam uz pres rok chyceny kola 4*100 klasickejma sroubama a najeto 10000km a zadny rozdil