MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :) - maky

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

makyna01
Začátečník

Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :) - maky

Příspěvek od makyna01 »

budu teda doufat, že na ty lišty nikdo nepoužil nějaký lepidlo a estli jo, tak to může snad udělat jenom nějakej koumák .... kolečka se budou ešte muset po zimě dořešit, pač když je nějakej hup tak škrtaj a já budu muset začít posilovat, pže přeci jenom je rozdíl jezdit na 13 nebo 15 :D

To Katy and Kačík: moooc děkuju za nabídku určitě na to mrknu :D . Stránky Punto funs navštěvuju a na stránky GT se určitě juknu, pže je fajn vědět, že je víc holek co se zajímaj o auta :D
Reklama

Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

co s kolama ti poradim, staci nižsí profil pneu ;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
makyna01
Začátečník

Příspěvek od makyna01 »

nižší profil tak to musí bejt už hukot :D, každopádně se to bude muset nějak vyřešit, kola přečuhujou, pže sou podložený, tak estli by třebas nestálo za to zkusit plovoucí šrouby, nemám tedas s nima žádný zkušenosti.
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

a kola mas ale podlozene proc ? jestli kvuli ET tak srouby neresit.
Hele hukot v cem ? v pohode ;) jak casto uzivas Puntase a na jake ceste taky otazka.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
makyna01
Začátečník

Příspěvek od makyna01 »

podložka je kvůli změne rozteče (4x100)....no a hukot kvůli tomu, že na 195/50 už přece jenom cejtíš každou dirku a nerovnost na silnici, tak na nižšim profilu to musíš mít už snad live přenos ze silnice a musíš cejtit snad každej kamínek...ponťase používám hlavně ve městě, no a co si budem povídat silnice tady sou nic moc :?
Kačík*
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kačík* »

makyna01 píše:podložka je kvůli změne rozteče (4x100)....no a hukot kvůli tomu, že na 195/50 už přece jenom cejtíš každou dirku a nerovnost na silnici, tak na nižšim profilu to musíš mít už snad live přenos ze silnice a musíš cejtit snad každej kamínek...ponťase používám hlavně ve městě, no a co si budem povídat silnice tady sou nic moc :?
tjn to teda jsou ... a nejde to udělat tak, že by ty podložky na změnu rozteče byly užší? (v tomhle se moc nevyznám tak doufám, že někdo odepíše a my budeme chytřejší :wink: :lol: )
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinezcze »

Kačík* píše:
makyna01 píše:podložka je kvůli změne rozteče (4x100)....no a hukot kvůli tomu, že na 195/50 už přece jenom cejtíš každou dirku a nerovnost na silnici, tak na nižšim profilu to musíš mít už snad live přenos ze silnice a musíš cejtit snad každej kamínek...ponťase používám hlavně ve městě, no a co si budem povídat silnice tady sou nic moc :?
tjn to teda jsou ... a nejde to udělat tak, že by ty podložky na změnu rozteče byly užší? (v tomhle se moc nevyznám tak doufám, že někdo odepíše a my budeme chytřejší :wink: :lol: )

Zalezi jaky podlozky tam ma.. ja jsem si nechal delat podlozky pro zmenu roztece a min. sirku mi rekli, ze muze byt 18mm... ;)
makyna01
Začátečník

Příspěvek od makyna01 »

Martinezcze píše:
Kačík* píše:

Zalezi jaky podlozky tam ma.. ja jsem si nechal delat podlozky pro zmenu roztece a min. sirku mi rekli, ze muze byt 18mm... ;)
ty podložky sou zhruba 2cm a estli to teda chápu tak se užší ani nedělaj a nechat je zúžit neni asi taky moc dobrý, by se museli zkrátit i šrouby a přece jenom tam máš pak našroubovaný kolo.
Kačík*
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kačík* »

hm, tak jsme alespoň o něco chytřejší mno ... tak maky, přeju ať to škrtání co nejlépe vyřešíte :wink:
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

jo tak kdyz mas 50 profil, tak to uz neni kam moc "ubirat".
holt, posilovna ti je souzena.. ja ji mam taky, a neni to tak hrozny - pokud tedy auto nestoji uplne na miste. :lol: musis se vzdycky aspon trochu posouvat kdyz to jde a pak se toci lepe.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
makyna01
Začátečník

Příspěvek od makyna01 »

Katy píše:jo tak kdyz mas 50 profil, tak to uz neni kam moc "ubirat".
holt, posilovna ti je souzena.. ja ji mam taky, a neni to tak hrozny - pokud tedy auto nestoji uplne na miste. :lol: musis se vzdycky aspon trochu posouvat kdyz to jde a pak se toci lepe.
do toho časem přidám sportovní volant :D to už pak ze mě bude hotovej rambo :lol:
makyna01
Začátečník

Příspěvek od makyna01 »

eště takovej dotaz možná hloupej, ale já si tim nejsem jistá. Je rozdíl mezi prahama na 3dv a 5dv punto nebo sou stejný??? :roll:
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

mam 5dv., a prý by měly být stejny.. ja ani nevim se priznam, na kolikatidvéř jsem prahy kupovala, ale sedí.
ať to ale jeste nekdo potvrdi... nicmene kdyz nekteri shani prahy z GT, ktere je 3dv. a davaji to na 5dv., tak to fakt sedi.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
xboy11
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xboy11 »

hele podlozky vyndej a kola chyt normalne, rozdil nepoznas, mam uz pres rok chyceny kola 4*100 klasickejma sroubama a najeto 10000km a zadny rozdil :)
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Obrázek
Martinezcze
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinezcze »

xboy11 píše:hele podlozky vyndej a kola chyt normalne, rozdil nepoznas, mam uz pres rok chyceny kola 4*100 klasickejma sroubama a najeto 10000km a zadny rozdil :)
Kdyz by se dala tato vec takhle resit, tak proc vymysleli srouby s plovouci hlavou.. podle meho je to ... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“