ake kolesa na hgt

Tlumiče, pružiny, kola, pneumatiky, brzdy, řízení

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
becker
Zkušenej Fiaťák

ake kolesa na hgt

Příspěvek od becker »

:wink: na leto chcem kupit nove disky a plaste 195-205 na 45 R16 :?: cakam na vas nazor :wink:
Facebook-Robert Beker Pechac
Reklama

watkoslaw
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: ake kolesa na hgt

Příspěvek od watkoslaw »

ja mam skusenosti ze 185/55 R15 su uuplne v pohode na to afto ale skor ako sirsie kolesa by som radsej pritvrdil podvozok lebo v serii je tam brzdou prave ten podovzok... Sirsie alebo vacsie kolesa jedine kvoli vzhladu ale na jazdenie vobec nie...
Punto MK2B 3D 1.3 MultiJet BLACK
WARBLOG
STREETSTYLE
RadekHGT
Znalec

Příspěvek od RadekHGT »

To iste riesim aj ja.Tiez sa chystam na leto nejake tie disky.Uz som rozhodnuty,budu to 16".Len sa rozhodujem ci pneu budu 195/45,alebo 205/40.Teraz mam 15" (195/50) jazdenie,akceleracia 100% spokojnost,ale po vyzualnej stranke nic moc.Kedze som sa sa uz vyburil dost na puntasovy,tak teraz sa pustam do vyzoru.A viac sa priklanam k 205/40 R16 :wink:
HGT
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

pneumatiky sa volia podla toho ake mas siroke elektrony
becker
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od becker »

:wink: chcem pekne a velke/chrom/ :wink:
RadekHGT
Znalec

Příspěvek od RadekHGT »

becker píše::wink: chcem pekne a velke/chrom/ :wink:
Nechcem ta velmi odhovarat,ale nemyslis ze hromove kola uz vysli s mody? :?
HGT
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

chrom sa pri beznom pouzivani dopraska a olupe ,je lepsie kupit vysoko lestene kolesa ,ktore vyzeraju jak chrom ale neni su
becker
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od becker »

:wink: zatial MOMO 16 :wink:
l-cizek
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l-cizek »

watkoslaw píše:ja mam skusenosti ze 185/55 R15 su uuplne v pohode na to afto ale skor ako sirsie kolesa by som radsej pritvrdil podvozok lebo v serii je tam brzdou prave ten podovzok... Sirsie alebo vacsie kolesa jedine kvoli vzhladu ale na jazdenie vobec nie...
Nechci tě děsit,ale asi máš v háji tlumiče :lol: páč mě se na tom mým zdá podvozek dost tuhej. Možná že 1.4 to maj jiný, ale řekl bych že ne
watkoslaw
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od watkoslaw »

no tlmice v haji nie su, pretoze tiez mi to dava supy.. oproti pasatu je to tvrde! ale aj tak ma nepresvedcis o tom, ze podvozok nie je na punte brzdou... Proste to tak je a koniec :)
WARBLOG
STREETSTYLE
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

watkoslaw píše:no tlmice v haji nie su, pretoze tiez mi to dava supy.. oproti pasatu je to tvrde! ale aj tak ma nepresvedcis o tom, ze podvozok nie je na punte brzdou... Proste to tak je a koniec :)
tak daj sportovy podvozok a mas to ok,seriovy podvozok je stavany na predpisany rozmer kolies a gum ,ak davas vecsie a sirsie je jasne ze ti to moze robit problemi pri pruzeni a pod. vtedy treba dat aj tvrdsi podvozok popripade dake podlozky pod kolesa a neni v tom ziadny problem :wink:
l-cizek
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l-cizek »

watkoslaw píše:no tlmice v haji nie su, pretoze tiez mi to dava supy.. oproti pasatu je to tvrde! ale aj tak ma nepresvedcis o tom, ze podvozok nie je na punte brzdou... Proste to tak je a koniec :)
tak to by mě zajímalo, jakej podvozek je podle tebe tvrdší...nemyslim sportovní, ale ze seriovek. Já jsem jel tudle po polní cestě a přestal mi fungovat posilovač, jak se to klepalo a drnčilo. Myslel jsem že tam snad ani nemám gumy...když jsem tam jezdil s 1.2 tak tam byly tlumiče vymlácený (taky to dávalo šupy) a to tak nedrnčilo :lol:
watkoslaw
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od watkoslaw »

myslim podvozok, ktory sa nenaklana a je proste viac racingovy.. s tym suvisi aj tvrdost. Skus si zajazdid topolcanay- havran alebo babu a pochopis :) svoje auto poznam velmi dobre.. viem kde ma limity.. je mozne ze multijet motor je tahsi, ale kedze je to jeden z najlahsich dizlov a nie JTD 1.9, tak by to nemal byt az taky ptoblem, ak vobec je... Dalej mozem porovnat podvozok punta mk2b a podvozok mazdy 2 a mozem povedat, ze v serii je podovozk mazdy ovela lepsi a dokonca na uzsis pneu s vysiim profilom.. Cela tema je o tom, ake pneu, no dotycny sa nevyjadril, co by chcel. Pokial sa jedna o jazdenie, tak jednozance nie 205 gumy... S tym musi suhlasit kazdy normalne rozmyslajuci clovek... Vzhlad ano.. punto vyzera celkom fajn s takymi kolesami, nic proti tomu nemam, paci sa mi to... ALE na jazdenie hore ale aj dole :D treba lepsi podovzo,k ktory podrzi urcite viac ako sirsie PNEU!
WARBLOG
STREETSTYLE
mafi
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mafi »

presne tak, sirsie pneu je zbytocne ked je naprd podvozok
becker
Zkušenej Fiaťák