Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Nechcem ta velmi odhovarat,ale nemyslis ze hromove kola uz vysli s mody?becker píše:chcem pekne a velke/chrom/
Nechci tě děsit,ale asi máš v háji tlumičewatkoslaw píše:ja mam skusenosti ze 185/55 R15 su uuplne v pohode na to afto ale skor ako sirsie kolesa by som radsej pritvrdil podvozok lebo v serii je tam brzdou prave ten podovzok... Sirsie alebo vacsie kolesa jedine kvoli vzhladu ale na jazdenie vobec nie...
tak daj sportovy podvozok a mas to ok,seriovy podvozok je stavany na predpisany rozmer kolies a gum ,ak davas vecsie a sirsie je jasne ze ti to moze robit problemi pri pruzeni a pod. vtedy treba dat aj tvrdsi podvozok popripade dake podlozky pod kolesa a neni v tom ziadny problemwatkoslaw píše:no tlmice v haji nie su, pretoze tiez mi to dava supy.. oproti pasatu je to tvrde! ale aj tak ma nepresvedcis o tom, ze podvozok nie je na punte brzdou... Proste to tak je a koniec
tak to by mě zajímalo, jakej podvozek je podle tebe tvrdší...nemyslim sportovní, ale ze seriovek. Já jsem jel tudle po polní cestě a přestal mi fungovat posilovač, jak se to klepalo a drnčilo. Myslel jsem že tam snad ani nemám gumy...když jsem tam jezdil s 1.2 tak tam byly tlumiče vymlácený (taky to dávalo šupy) a to tak nedrnčilowatkoslaw píše:no tlmice v haji nie su, pretoze tiez mi to dava supy.. oproti pasatu je to tvrde! ale aj tak ma nepresvedcis o tom, ze podvozok nie je na punte brzdou... Proste to tak je a koniec
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |