DISKUZE- Brzdove kotouce
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Znalec
Re: DISKUZE- Brzdove kotouce
...trosku ozivime temu:
Ak ma niekto dierovane kotuce, mam pre nho otazku: po akej dlhej dobe napr. km sa zjazdia dosky?
Mam na aute OZ Zimmermann dierovane, s doskami ATE mi vydrzali ak sa nemylim cca 15 tis. km, je to malo alebo vela?
Chystam sa uz menit, nove su uz doma a zase ATE alebo to mam vymenit za inu znacku alebo typ? Vedel by mi niekto pomoct s vyberom?
Ak ma niekto dierovane kotuce, mam pre nho otazku: po akej dlhej dobe napr. km sa zjazdia dosky?
Mam na aute OZ Zimmermann dierovane, s doskami ATE mi vydrzali ak sa nemylim cca 15 tis. km, je to malo alebo vela?
Chystam sa uz menit, nove su uz doma a zase ATE alebo to mam vymenit za inu znacku alebo typ? Vedel by mi niekto pomoct s vyberom?
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
mozna je to jen moje domenka,
ale myslim si ze Zimmermany jsou tvrde kotouce na desky ATE. chtelo by to tvrdsi desky.kotouce bych nemenila
ale myslim si ze Zimmermany jsou tvrde kotouce na desky ATE. chtelo by to tvrdsi desky.kotouce bych nemenila
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak děrovaný kotouče žerou destičky vic než normální,ale zase koupit extra tvrdý desky taky asi nebude až tak výhodný,protože ti budou zase víc ubejvat kotouče
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
hmm tož ˇ babo raď ˇ no asi si castejsie vymenim atecka, mam ich za par stoviek a keby som dal nejake drahe dosky asi by ma to mrzelo keby sa zodreli tak skoro ako tie atecka, brzdit to brzdi perfektne...
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud to brzdí perfektně tak to neřeš a radši kupuj víc desky.Přece jenom brzdy sou to nejdůležitější na autě Bohužel hodně tunerů na to zapomíná
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda to vis lestenky nedostavaj pohary za bzdy : ) ja koupil pred rokem pul taky ATE a cajk ...
- johnyvine
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
este ked som mal stare punto, teda otcove, kupil som tam OMP kotuce spolu s platnickami.muselo sa to poriadne zabehnut. pouzivanim som zistil, ze platnicky boli tvrdsie ako seriove,aj mali ine zlozenie.ked som ich zabehol asi po 1000 km, zacal som testovat rozdiel medzi seriou a OMP.vysledok bol prijemny. pri brzdeni zo 120 na 40 som nepocitoval ziaden fading a system pracoval s istotou. kedze to boli sportove dierovane kotuce je nutne ich trosku zahriat a nie topit ich za studena.
Punto 16V 63kw/85PS, r.v. 1999, Mk1 , modrá metalíza 5dv, full, motor 176.B9000
nebo by to spatne brzdilo anebo by se ti kotouce aj mohly krivit, kdyby byly desky moc tvrde.Vencapunto píše:Tak děrovaný kotouče žerou destičky vic než normální,ale zase koupit extra tvrdý desky taky asi nebude až tak výhodný,protože ti budou zase víc ubejvat kotouče
2dohy: by ses divil, ale za to jsou taky body - sekce podovozek.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
čaute, dneska som kúpil kotúče + platničky značky LPR,máte niekto s nimi skúsenosť?stáli mna spolu 75€, predavač vravel že je to orig. Talianska značka a že na ne nemá stažnosti
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar ja mam zas problem ze mi taha auto do lava pri brzdeni a nad 100km/h aj trasie brzdovym pedalom ,myslel som ze budu krive kotuce a tak som vymenil kotuce...kupil som bremo max + dosky textar ale stale to iste ...neviem co moze byt chyba ..poradte prosiiim..mozno zadne brzdy su blbe hmm?
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
mozna nakopnuta geometrie - treba ti pritom z kola odletelo zavazicko.. nevzal si nejakou diru???
Puňta bejvalej VAN:) 1.2 8V MKIIB
Ja to vyresil razantne. Vse jsem vymenil a je to super jen doufam ze mi to nekdo neobere a nebo si to sam nerosekam.Jill píše:Tak me zacinaji pekne mlatit brzdove kotouce do pedalu a to me privadi na otazku:
Jake mate zkusenosti s ruznyma znackama (Ferodo/Ate/Brembo apod..).
Ktere se opravdu vyplati a ktere maji pouze jmeno, ale vykon nikde?Na brzdach se na jednu stranu nevyplati setrit, na druhou stranu clovek nechce naletet jen reklame...
Tak co rikate?
Tady je nit https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=11605