DISKUZE- Brzdove kotouce
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
DISKUZE- Brzdove kotouce
Tak me zacinaji pekne mlatit brzdove kotouce do pedalu a to me privadi na otazku:
Jake mate zkusenosti s ruznyma znackama (Ferodo/Ate/Brembo apod..).
Ktere se opravdu vyplati a ktere maji pouze jmeno, ale vykon nikde?Na brzdach se na jednu stranu nevyplati setrit, na druhou stranu clovek nechce naletet jen reklame...
Tak co rikate?
Jake mate zkusenosti s ruznyma znackama (Ferodo/Ate/Brembo apod..).
Ktere se opravdu vyplati a ktere maji pouze jmeno, ale vykon nikde?Na brzdach se na jednu stranu nevyplati setrit, na druhou stranu clovek nechce naletet jen reklame...
Tak co rikate?
IQTQ - MKI 1,2 16V 63kw
- Reklama
- Jenda01
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nazdarek, mám tam kotouče i desky Brembo, jsem s nima spokojený. Akorát ted když jsou desky sjetý tak na třičtvrtě (cca 45 000km), začínají docela pískat něco jak když brzdí vlak. Na jaře mě čeká výměna půjdou tam vrtaný kotouče tak sháním ceny.
Zatím jsem narazil na:
OZ Zimmermann
Průměr: 257 mm
Tl: 12 mm
Punto 1,2 16v od 99
Cena: 1740 vč DPH
Ještě čekám na cenu Bremba.
Až bude tak ji pošlu.
Zatím jsem narazil na:
OZ Zimmermann
Průměr: 257 mm
Tl: 12 mm
Punto 1,2 16v od 99
Cena: 1740 vč DPH
Ještě čekám na cenu Bremba.
Až bude tak ji pošlu.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
brzdy
Hlavně NE Lucas!!! 4roky zpátky jsme měnili tátovi na 1,1. Najel 45tis a minulý týden šly ven na vyhoz!!totálně vyrezlé odprostředka směrem ven, brzdily zevnitř asi 1,4cm.Destičky se dvě rozsypaly.Pístky se normálně vracejí.Tehdy to stálo komplet kolem 3tis.Ted komplet v polsku 1000kč.S..ru na to, jemu to stačí je to nové a kdybych to měl zase za 3 roky komplet vyměnit tak to pořád vyjde levněji než slavný Lucas!! Na svém bych šel asi do Feroda.Pro Kaufíka: můj milý bratr vozí na svém 1,2 16v chlazené kotouče z Marey td sehnal to komplet na šrotáku.Kotouče i kopyta.Brzdí to prý stejně jenom tomu můžeš více "NALOŽIT"
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
mám ich na aute už asi štvrtý rok a v pohode! + platničky samkostonepet píše:Chtěl jsem se zeptat, co si myslíte o kotoučích a destičkách značky PILENGA.
Jsou levné, takže asi to nebude to pravé ořechové, ale možná se mýlím.
Chcem na auto hodiť nové kola tak idem vymeniť aj kotúče a platničky nech to aj dáko vyzerá.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Tak pořád koukám na brzdové kotouče a objevil jsem tohle:
http://cgi.ebay.de/BREMSSCHEIBEN-BREMSB ... dZViewItem
Co si myslíte o kvalitě a zda se to vyplatí...
http://cgi.ebay.de/BREMSSCHEIBEN-BREMSB ... dZViewItem
Co si myslíte o kvalitě a zda se to vyplatí...
FIAT PUNTO 1.8 HGT 96kW/130 prodán po 10letech skvělé služby