Promiňte že s tím otravuju tady,ale potřebuji radu.
dne 9.2.09 jsem jela firmním Doblem 1,3 MJ po dálnici na Plzeň,hned za Prahou to chcíplo,všechno proběhlo tak nějak v klidu.Počkala jsem v odstavnym,ještě jsme se koukali jestli to není zadřený,ale olej byl ok,odtáhli jsme to do BetaHase Fiat Stodůlky.Potkanej motor,prasknul ŘETĚZ a poslední den záruky 8.2.09
nejdřív řekli,že tam nebyla ani kapka oleje,to se šéf na.... a jel hned tam,auto bylo na dílně a plný oleje,tak to jim neprošlo,ale pořád se odvolávají na tu záruku.
Nepříjde mi normální,že den po záruce rupne rozv.řetěz a podle Fiatu je to v pořádku,garanční prohlídky byly dělány v pořádku a auto má najeto 137000km.
Prosím nevíte někdo kam jinam se obrátit?Nějaké zastoupení Fiatu pro ČR?
Den po záruce se potkalo.Poradí někdo??
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Den po záruce se potkalo.Poradí někdo??
No myslim ze vymena rozvodoveho remena sa vykonava pri 120 tisic, ak ste ho menili, tak by ste mali auto reklamovat v servise, kde sa ta vymena konala. Nezaplatil by som za opravu ani korunu. Zaruku na rozvodovy remen by ste mali mat od servisu, kde bol vymeneny. Napis, ako to dopadlo.
Fiat Punto Grande 1.4 16V Dynamic, tmavomodra
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120k Emotion, Maranello Red
http://www.martinengo.net" onclick="window.open(this.href);return false;
stavebno-obchodná činnosť
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120k Emotion, Maranello Red
http://www.martinengo.net" onclick="window.open(this.href);return false;
stavebno-obchodná činnosť
Presne tak, odkazoval bych se na zaruku na rozvodak. Pokud tam byly pravidelny servisni prohlidky tak nemaji sanci. Me se tohle stalo kdysi na oktavce. Auto koupeny v bazaru, 1.8T - nechal sem hned udelat rozvody a po 10.000km mi praskl rozvodak. Opravda byla na zaruku, autorizovanej servis skoda se k tomu postavil naprosto profesionalne.
jj 120000km,výměna nebo alespoň kontrola
to mi včera řekli na jiném foru.
a ten řetěz může vydržet až 250000km
takže existuje samostatná záruka na řetěz,jo?no garančky si celé dva roky řídil Fiat a my jen platili.
dnes se prý někdo ozval z Fiatu,chtějí podrobnosti a VIN,tak snad se věc pohne
kdyby se povedla aspoň spoluúčast na materiál
jj dám vědět jak to celé dopadlo
dííík
to mi včera řekli na jiném foru.
a ten řetěz může vydržet až 250000km
takže existuje samostatná záruka na řetěz,jo?no garančky si celé dva roky řídil Fiat a my jen platili.
dnes se prý někdo ozval z Fiatu,chtějí podrobnosti a VIN,tak snad se věc pohne
kdyby se povedla aspoň spoluúčast na materiál
jj dám vědět jak to celé dopadlo
dííík
Fiat zaplatil všechno i práci
Doblíčko zase vydělává
pa pa
Doblíčko zase vydělává
pa pa