Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
tak eště raz - JÁÁÁÁÁÁÁÁwaterford28 píše:no v manualu od Haynesa je foto s dvoma ziarovkami....ale dnes som na vrakaci nasiel len 01 a 00 rocniky a tam su len obycajne...s jednou...kua ludiaaaaaaaaaaa....nikto nema s dvoma????????![]()
![]()
ja ich mam biele....mne sa ziadne farebne v interieri nepacia...ale to je vec vkusu...a este sa opravim...na tej jednej ziarovke je tych LED-iek 18 a nie 12..hehwaterford28 píše:..no ja mam len 4 bodovu jednu ledku tam zatial...a tie body smerom na sklicko , cize ta paska by mi asi nepomohla...hm..zaujimave..ale take 12bodove som tu v Irsku nevidel..to musi byt kua osvetleniemilafrost píše:ja mam dve ziarovky...vymenil som ich za ledkove ziarovky, jedna je 4bodova a druha 12... ta 12bodova mi na lavej strane 2krat prepalila poistku, na pravej mi v pohode svieti..hehe a vobec mi nevadi ze tam nie je cire sklicko svieti to aj tak ako besne....ja som este na odraznu plochu (ten biely polobluk, kotry sa da odklopit) nalepil chromovu pasku a dost to pomohlo....![]()
...a to mas aku farbu?..ja som kupil modru ..ta sa mi paci..obycajnu bielu by som tam asi nedal..aj do parkovaciek som dal ledku modru...chcem si to tak trosku zmodrit cele aj z vnutra...maju tu plno kadejakych led diod do interieru, ale to sa napaja cojaviem kde...aby mi to zaplo spolu s parkovackami napriklad..na to si netrufam ..a zase take co sa davaju do zapalovaca..ee..to si potom GPS nebudem moct nabijat
![]()
![]()
milafrost píše:ja ich mam biele....mne sa ziadne farebne v interieri nepacia...ale to je vec vkusu...a este sa opravim...na tej jednej ziarovke je tych LED-iek 18 a nie 12..hehwaterford28 píše:..no ja mam len 4 bodovu jednu ledku tam zatial...a tie body smerom na sklicko , cize ta paska by mi asi nepomohla...hm..zaujimave..ale take 12bodove som tu v Irsku nevidel..to musi byt kua osvetleniemilafrost píše:ja mam dve ziarovky...vymenil som ich za ledkove ziarovky, jedna je 4bodova a druha 12... ta 12bodova mi na lavej strane 2krat prepalila poistku, na pravej mi v pohode svieti..hehe a vobec mi nevadi ze tam nie je cire sklicko svieti to aj tak ako besne....ja som este na odraznu plochu (ten biely polobluk, kotry sa da odklopit) nalepil chromovu pasku a dost to pomohlo....![]()
...a to mas aku farbu?..ja som kupil modru ..ta sa mi paci..obycajnu bielu by som tam asi nedal..aj do parkovaciek som dal ledku modru...chcem si to tak trosku zmodrit cele aj z vnutra...maju tu plno kadejakych led diod do interieru, ale to sa napaja cojaviem kde...aby mi to zaplo spolu s parkovackami napriklad..na to si netrufam ..a zase take co sa davaju do zapalovaca..ee..to si potom GPS nebudem moct nabijat
![]()
![]()
tak to je mechanik za všecky prachy, zasunout kábl pod pojistkuwaterford28 píše:diky..ozaj...dnes mi jeden mechanik povedal ze male ledky do interieru staci kablikom napojit na poistku vonkajsich svetiel...myslis ze je to dobry napad???..vraj to len tam vsunut pod poistku![]()
![]()
..a bude sa to zapinat ked zapnem vonkajsie svetla...chcem mat vnutro komplet do modra totizto
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |