Ahoj,
ve stredu jsem koupil 10 let stare Bravo 1.4 12V .. je hezke akorat mam problem s radiem (nehraje) a rucickama .. behem jizdy mi rucicky spadnou dolu pak se zvednou a zase spadnou .. vcera to bylo zrovna obracene takze dle budiku jsem po jizni spojce jel 220 km/h
.. mam take problem s cukanim motoru, pokud poradne slapnu na plyn .. diskuzi na toto tema jsem jiz nasel ... kazdopadne zkusim vymenit svicky, olej, remen a filtry a doufam, ze to bude OK.
muzete mi nejak pomoct s tou elektrikou?
dik,
Z.
problemy s rucickama (elektrikou???) + cukani motoru
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: problemy s rucickama (elektrikou???) + cukani motoru
Cukání může být i lamda sonda. Jinak s tou elektrikou, zkontroluj ukostření. Můžeš mít někde nějakej spoj povolenej. A nejlíp všechno vystříkat kontoxem. Hold 10 let starý auto už něco zažilo a kontakty budou zaoxidovaný.zbysek_g píše:Ahoj,
ve stredu jsem koupil 10 let stare Bravo 1.4 12V .. je hezke akorat mam problem s radiem (nehraje) a rucickama .. behem jizdy mi rucicky spadnou dolu pak se zvednou a zase spadnou .. vcera to bylo zrovna obracene takze dle budiku jsem po jizni spojce jel 220 km/h
.. mam take problem s cukanim motoru, pokud poradne slapnu na plyn .. diskuzi na toto tema jsem jiz nasel ... kazdopadne zkusim vymenit svicky, olej, remen a filtry a doufam, ze to bude OK.
muzete mi nejak pomoct s tou elektrikou?
dik,
Z.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín