problemy s rucickama (elektrikou???) + cukani motoru

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
zbysek_g
Začátečník

problemy s rucickama (elektrikou???) + cukani motoru

Příspěvek od zbysek_g »

Ahoj,
ve stredu jsem koupil 10 let stare Bravo 1.4 12V .. je hezke akorat mam problem s radiem (nehraje) a rucickama .. behem jizdy mi rucicky spadnou dolu pak se zvednou a zase spadnou .. vcera to bylo zrovna obracene takze dle budiku jsem po jizni spojce jel 220 km/h :-)
.. mam take problem s cukanim motoru, pokud poradne slapnu na plyn .. diskuzi na toto tema jsem jiz nasel ... kazdopadne zkusim vymenit svicky, olej, remen a filtry a doufam, ze to bude OK.

muzete mi nejak pomoct s tou elektrikou?
dik,
Z.
Reklama

abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: problemy s rucickama (elektrikou???) + cukani motoru

Příspěvek od abusacek »

zbysek_g píše:Ahoj,
ve stredu jsem koupil 10 let stare Bravo 1.4 12V .. je hezke akorat mam problem s radiem (nehraje) a rucickama .. behem jizdy mi rucicky spadnou dolu pak se zvednou a zase spadnou .. vcera to bylo zrovna obracene takze dle budiku jsem po jizni spojce jel 220 km/h :-)
.. mam take problem s cukanim motoru, pokud poradne slapnu na plyn .. diskuzi na toto tema jsem jiz nasel ... kazdopadne zkusim vymenit svicky, olej, remen a filtry a doufam, ze to bude OK.

muzete mi nejak pomoct s tou elektrikou?
dik,
Z.
Cukání může být i lamda sonda. Jinak s tou elektrikou, zkontroluj ukostření. Můžeš mít někde nějakej spoj povolenej. A nejlíp všechno vystříkat kontoxem. Hold 10 let starý auto už něco zažilo a kontakty budou zaoxidovaný.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“