Airbag

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
LilSuky
Fiaťák

Airbag

Příspěvek od LilSuky »

a opat prichadzam z dalsou blbou otazko.....minule sa mi stalo ze sa mi z nicoho nic na palubovke rozvietilo cervene svetielko tzv. airbag ....cize mi uz znami povedal ze sa mi nechce nafuknut lebo sa mi mozno pohol niaky kablik ci strata kontaktu a z toho dovodu sa mi nenafukne....co s tym.....musim to zobrat do servisu alebo uz radsej vyuzit tuto situaciu a namontovat si sportovy volant....
http://lado88.rajce.net/Punto" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto Mk1 1.1 55 40kw r.v.:97
Reklama

stenliman791
Začátečník

Re: Airbag

Příspěvek od stenliman791 »

takze urcite do servisu a na diagnostiku, muze tam byt cokoli z chyb airbagu, pokud by si boural tak se ti airbag nemusi vubec bouchnout. Ale muze tam byt i tzv sporadicka chyba, jako ze neco melo spatny kontakt a uz je to v poradku ale na jednotce airbagu ta chyba je ale jako sporadicka - neco bylo chybne a je to v poradku - podle kontrolky to ale nepoznas - doporucuji vymenit volant za sportovni a smer servis diagnostika
jani
Zkušenej Fiaťák

Re: Airbag

Příspěvek od jani »

LilSuky píše:a opat prichadzam z dalsou blbou otazko.....minule sa mi stalo ze sa mi z nicoho nic na palubovke rozvietilo cervene svetielko tzv. airbag ....cize mi uz znami povedal ze sa mi nechce nafuknut lebo sa mi mozno pohol niaky kablik ci strata kontaktu a z toho dovodu sa mi nenafukne....co s tym.....musim to zobrat do servisu alebo uz radsej vyuzit tuto situaciu a namontovat si sportovy volant....
caw,vsak vcera som ti vravel ze chod to vymazat na pc :lol: ....ak sa ti rozsvieti aj po vymazani tak hladaj chybu dalej v kabloch kontaktoch atd... a potom ries sportovy volant...
FIAT PUNTO MK1 1.2 8V 54KW HSD ////ex
Skoda Octavia combi 1.9tdi ALH 66kw
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“