jsem tady sice novacek,ale potreboval bych vedet, co bych jeste mel zmenit...porad to neni ono..postupne budu pridavat fota... tady zatim jak jsem privezl domu jeste bez znacek:-)
(az uschne, vyfotim aktualni fota:-) )
Hezké, hezké... lak vypadá jak novej a tak celkově je takovej zachovalej... jak je na tom po motorové stránce? Jestli můžu doporučit, tak v prvé řadě určitě kola a jestli máš rád sportovnější jízdu, tak podvozek...
Stanly001 píše:Hezké, hezké... lak vypadá jak novej a tak celkově je takovej zachovalej... jak je na tom po motorové stránce? Jestli můžu doporučit, tak v prvé řadě určitě kola a jestli máš rád sportovnější jízdu, tak podvozek...
kola mam: 205/50 R16..za chvili tu dam par new fotek...a podvozek prave se bude ted resit ... chci to snizit a at se to tak nehope v zatackach:-)
Stanly001 píše:Hezké, hezké... lak vypadá jak novej a tak celkově je takovej zachovalej... jak je na tom po motorové stránce? Jestli můžu doporučit, tak v prvé řadě určitě kola a jestli máš rád sportovnější jízdu, tak podvozek...
kola mam: 205/50 R16..za chvili tu dam par new fotek...a podvozek prave se bude ted resit ... chci to snizit a at se to tak nehope v zatackach:-)
205/50/r16-si tam ako dostal
uplne v pohode...nevytahoval jsem lemy, ani nedaval podlozky:-) vlezlo to tak krasne:-) ... jen v zadu jsem musel dat pryc za kolama takove plasty... ale na jaro chci dopredu 215/35 R16 a dozadu 225/35R16.. a zamozdrejme cele auto snizit:-) ... sportovni podvozek bych chtel zacit kutit koncem mesice..pak jeste dopredu svetla a interier new volant a sedacky..a kufr dodelat..ten je jeste ve fazi pracovni:-(
noooo fakt super a ten kufor by som si rad pozrel ked bude hotový a čo sa týka tyx kolies pekné ale ja mam znižovaný podvozok a myslím že viac ako 15" by som tam nedal a aj to gumy výšky cca 40 preto tam mam teraz 14"
Sporting 1.2 16V - ex
Bravo 1.9 TD100 - ex
Lancia Lybra SW 2.4JTD