Chcel by som poprosiť či sa dá zohnať manuál k uvedenému typu
v slovenčine alebo češtine.
marianvida@post.sk
Fiat-BRAVA1.412V
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Manuál si úplne v pohode stiahneš zo stránky www.brava.wz.cz v časti download sekcia manuály. Nech Ti to šlape.
Ztráta otáček a úplné zhasnutí motoru
Zdravím, potřeboval bych poradit s mým problémem.mám Brava 1,4 (benzín) a mám problém s udržením otáček při přeřazování na vyšší rychlostní stupeń,kdy mi padají při sešlápnutém plynu a následně se navýší a auto cukne, dokonce mi to párkrát vyplo motor v 50 km rychlosti.další problém mám při startování, kdy mi to vubec neudrží volnoběžné otáčky.Nevíte o tom někdo něco nebo neměl jste někdo podobný problém??díky za odpověď[/b]
FIAT BRAVA 1.4 12/95
Re: Ztráta otáček a úplné zhasnutí motoru
je to buď potenciometrem škrtící klapky nebo ovládacím motorkem,ale vzhledem tomu že motorek neodchází tak často tak bych asi spíš zabojoval s tím poťákem.
Re: Ztráta otáček a úplné zhasnutí motoru
1.Potenciometr skrtici klapky ma nejspis vydrenou drahu,promerit prubehSpeck.S píše:Zdravím, potřeboval bych poradit s mým problémem.mám Brava 1,4 (benzín) a mám problém s udržením otáček při přeřazování na vyšší rychlostní stupeń,kdy mi padají při sešlápnutém plynu a následně se navýší a auto cukne, dokonce mi to párkrát vyplo motor v 50 km rychlosti.další problém mám při startování, kdy mi to vubec neudrží volnoběžné otáčky.Nevíte o tom někdo něco nebo neměl jste někdo podobný problém??díky za odpověď[/b]
2.Rizeni Lambda na vyvod 3 a 4 pripoj ohmetr 4,5 +- 0,5 ohmu pri teplote 20 stupnu celsia.