Dálková světla ?
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Dálková světla ?
Kluci jak se dostanu k dálkovým světlům, abych vyměnil žárovku? koukal jsem že tam jsou šrouby kolem toho předního celýho plastu pod sklem v čem jsou ty světla umístěný to se musí fakt celý sundat abych se tam dosatl ? jsem línej to vyzkoušet tak se rovnou ptám dik
FIAT MULTIPLA 1,9JTD 81Kw, FIAT 500 / 1963
- Reklama
Re: Dálková světla ?
Jsou tam takový záslepky nad těma vočima, pod kterýma je šroub, záslepka se odstraní, šroub vyšroubuje, světlo se vyndá, světýlko vymění. Je to v návodu, který tu dal kýsi dobrodinec ke stažení.Maty píše:Kluci jak se dostanu k dálkovým světlům, abych vyměnil žárovku? koukal jsem že tam jsou šrouby kolem toho předního celýho plastu pod sklem v čem jsou ty světla umístěný to se musí fakt celý sundat abych se tam dosatl ? jsem línej to vyzkoušet tak se rovnou ptám dik
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
Re: Dálková světla ?
Včera jsem měnil žárovky (H3) v dálkových světlech. Ten šroub je na torx, tak jsem si koupil nový bity do šroubováku. Šroub se vyšroubuje (šlo to ztuha, pomohla gola), a pak bylo potřeba světlo tenčím šroubovákem zepředu lehce po obvodě "vypáčit" z karoserie. Přece jen už to tam bylo celkem zatuhlý... Pak už bude postup jasný každé lamě
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW