Dálková světla ?

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman

Odpovědět
Maty
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dálková světla ?

Příspěvek od Maty »

Kluci jak se dostanu k dálkovým světlům, abych vyměnil žárovku? koukal jsem že tam jsou šrouby kolem toho předního celýho plastu pod sklem v čem jsou ty světla umístěný to se musí fakt celý sundat abych se tam dosatl ? :? jsem línej to vyzkoušet tak se rovnou ptám :oops: dik
FIAT MULTIPLA 1,9JTD 81Kw, FIAT 500 / 1963
Reklama

kubiii
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Re: Dálková světla ?

Příspěvek od kubiii »

Maty píše:Kluci jak se dostanu k dálkovým světlům, abych vyměnil žárovku? koukal jsem že tam jsou šrouby kolem toho předního celýho plastu pod sklem v čem jsou ty světla umístěný to se musí fakt celý sundat abych se tam dosatl ? :? jsem línej to vyzkoušet tak se rovnou ptám :oops: dik
Jsou tam takový záslepky nad těma vočima, pod kterýma je šroub, záslepka se odstraní, šroub vyšroubuje, světlo se vyndá, světýlko vymění. Je to v návodu, který tu dal kýsi dobrodinec ke stažení.
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
Maty
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

díky
FIAT MULTIPLA 1,9JTD 81Kw, FIAT 500 / 1963
kubiii
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Re: Dálková světla ?

Příspěvek od kubiii »

Včera jsem měnil žárovky (H3) v dálkových světlech. Ten šroub je na torx, tak jsem si koupil nový bity do šroubováku. Šroub se vyšroubuje (šlo to ztuha, pomohla gola), a pak bylo potřeba světlo tenčím šroubovákem zepředu lehce po obvodě "vypáčit" z karoserie. Přece jen už to tam bylo celkem zatuhlý... Pak už bude postup jasný každé lamě :wink:
Fiat Scudo
r.v. 2008, 201000 km
2.0 MultiJet 100kW
Odpovědět

Zpět na „Multipla | Elektrika“