Předem mockrát díky za odpověď

Geroj
Moderátor: peta.smolik
nasvieti brzdové alebo vypálená žiarovkaTomáš Hrdina píše:Všeci zdravím. Mám tu dotaz ohledně hlášky v eng. Brke.Lamp Fail - přitom se na přístrojové desce objevuje výstražný trojuhelník .. nevíte někdo co to znamená. Myslel jsem že to bude souviset s brzdovými světly, ale to jsou jiné chyby (Bulb Fail .. apod.)
Předem mockrát díky za odpověď.
Geroj
V prvom rade kukni do manuálu k autu Trojuholník je všeobecná výstraka dá sa nastaviť v riadiacej jednotke napr výstraha pri prekročení nastavenej rýchlosti alebo zamknuté niektoré dvere - to všetko sa dá pri stile nastaviť podla toho ako chceš len to chce manual k autu!!!!!Tomáš Hrdina píše:Chyba se objeví po zapnutí klíčku.
Objeví se kontrolka výstražného trojůhelníku a na displeji se napíše hláška "Brke.Lamp Fail" s doplněným symbolem servisního klíče. Výstražný trojúhelník svítí potom stále.
Jo a ta fotka bude fakt asi výstižnější![]()
Nezkoumal jsem zatím jak se sem dávají fotky, tak jsem to hodil na rajče http://geroj.rajce.idnes.cz/Fiat_Stilo/
Ahoj Tomáš...,Tomáš Hrdina píše:Zdravím po delší době,
Tak chybové hlášení "Brke.Lamp Fail" mi před týdnem zmizelo a ještě zajímavější věc je, že mi v té době praskla přední levá žárovka H7Tak by mě zajímalo, jestli to chybové hlášení nebylo náhodou tohle. Ale podle mého blbého rozumu BrkeLamp - jsou brzdové světla a né přední! Tak jestli to nenám náhodou někde blbě zapojené.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |