Toto tema bude slouzit jak pro mistni ucastniky fora, tak napr. pro Vaše kamarady, kteří mají pekne upraveneho Fiata, ale neni to Punto ... a chtejí nám ho ukázat !
Anebo "Fiati sobe" , pac jak vime tak jsme tady nejaktivnejsi a nejvetsi sekce... a treba se i skamaradime s novyma fiatakam.
Naposledy upravil(a) Katy dne 07 zář 2008, 16:33, celkem upraveno 2 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
No zatím toho moc není, jsem trochu omezen financemi:D ale tak mam tam muziku a ted doladuju motor:D a pak casem a to veliky casem se možná něco přidá na image auta
nejsou špatný, ale 14" by byly hezčí (tohle jsou celkem logicky 13"). hlavně se ale naprosto debilně čistěj = prakticky se nedaj vyčistit. prostě divný kola, ale jiný se mi kupovat nechce...a to sem navíc nedávno skoro rozstřelil disk
na zimu samozřejmě plecháče a fiaťáckejma poklicema
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996 je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
nejsou špatný, ale 14" by byly hezčí (tohle jsou celkem logicky 13"). hlavně se ale naprosto debilně čistěj = prakticky se nedaj vyčistit. prostě divný kola, ale jiný se mi kupovat nechce...a to sem navíc nedávno skoro rozstřelil disk
na zimu samozřejmě plecháče a fiaťáckejma poklicema
Asi jsi ještě nečistil paprskáče S těma si užiješ s čištěnim(obzvlášť s předníma)
o víkendu je asi vyčistim...to vidím tak hodinu na jedno kolo, navíc ještě přeláknout nárazníky (se loupe barva) a zaťupkovat ťukance na dveřích..dá to práce aby se na auto dalo koukat
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996 je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC