HELP - vyhrivani zadniho skla

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
BILL

HELP - vyhrivani zadniho skla

Příspěvek od BILL »

zkazilo se mi vyhrivani zadniho skla, dal sem to spravit a za tyden to zase neslo, please pomoc, co s tim je :( Mam 1.1 55 S r.v. 1997ma najeto asi 50000 kma dosud s nikm nejsou zadne jine problemy. HELP
Reklama

lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

No a co ti nefunguje? Pojistka je dobra? De ti proud az dozadu? Nemas spatnej kontaktos na tech dotykovych kontaktech ktery sou na kufrdverich a kastli? Promer to a uvidis...
Hustokrutost
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: HELP, vyhrivani zadniho skla

Příspěvek od poitromasoni »

BILL píše:zkazilo se mi vyhrivani zadniho skla, dal sem to spravit a za tyden to zase neslo, please pomoc, co s tim je :( Mam 1.1 55 S r.v. 1997ma najeto asi 50000 kma dosud s nikm nejsou zadne jine problemy. HELP
50000km?to mas od novoty?
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
lacin
Znalec

Re: HELP, vyhrivani zadniho skla

Příspěvek od lacin »

poitromasoni píše:
BILL píše:zkazilo se mi vyhrivani zadniho skla, dal sem to spravit a za tyden to zase neslo, please pomoc, co s tim je :( Mam 1.1 55 S r.v. 1997ma najeto asi 50000 kma dosud s nikm nejsou zadne jine problemy. HELP
50000km?to mas od novoty?
Evidentne se utuknul o nulu... :-D
Hustokrutost
tomek

Příspěvek od tomek »

ja mam tiez 55 S r.v. 97 a 50 tisic km na tachaci,,to punto ide ako gula
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Ja mam na tachometru cerstve 30 tisic. Rok 96. A jede jako dve gule... :-D
Hustokrutost
Solda
Začátečník

3

Příspěvek od Solda »

30 000km za deset let? :shock: Tak to bych dal do věřte nevěřte.130000km to bych bral.Asi tam běžela vrtačka přes noc.
Solda
Jenik

Příspěvek od Jenik »

Ja mam nalítáno 15tis km rok výroby září 1999 koupeno uplně nové
Vasek
Začátečník

Ekonomika ?

Příspěvek od Vasek »

to Janik:
A kdy jsi menil tachometr ? Loni ?
Jestli ne, tak to Te musi stat 1 km pri vsech provoznich a amortizacnich nakladech - odhaduji - tak 100 Kc. :P
Vasek
lacin
Znalec

Re: 3

Příspěvek od lacin »

Solda píše:30 000km za deset let? :shock: Tak to bych dal do věřte nevěřte.130000km to bych bral.Asi tam běžela vrtačka přes noc.
No vrtacka nebezela, kilometry se na Puntu daji stahnout za 2 minuty aji s demontazi pristrojovky... :-)) Ja sem si to nuloval kdyz sem to kupoval a daval do hromady...
Hustokrutost
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Tak popiš :oops:
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Jo a vsichni si stocite tachace a budete delat machry, jako ted ja, ne??? :-D
Hustokrutost
dudu_84
Fiaťák

Re: HELP - vyhrivani zadniho skla

Příspěvek od dudu_84 »

Ak si to mal v servise daj to reklamovat ze ti to opravili a nejde ti to alebo dalsia vec je kupit si nove zadne sklo. Ale este pred tym nez si kupis nove zadne sko by si si mal pozriet ci ti do neho ide prud. Jednoducho zober merak premeraj ci tam mas 12 V ak nie tak je zavada niekde inde nie vo skle, mozno niekde v preseknurom kable alebo mas niekde zaoxidovanu koncovku alebo mas vypadnuty konektor. Proste zober merak zmeraj a budes vediet nacom si. :idea:
jirkatravna461
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: HELP - vyhrivani zadniho skla

Příspěvek od jirkatravna461 »

Zdravím Vás Punťáci,

mám taky problém s vyhřívání zadního okna. Když zapnu vypínač vyhřívání tak se rožne kontrolka a cvakne taky relátko. Zkusil jsem vyměnit pojistku i relátko ale nic se nezměnilo, prostě dozadu nejde proud.
Proměřil jsem spirálu okna a ta je Ok, už vzadu na dotykových kontaktech není žádný proud. Problém musí být někde mezi relátkem a kontakty vzadu na dveřích.
Nevíte náhodou jestli je to někde po cestě dozadu spojené ještě nějakým konektorem který může být zaoxidovaný ?? Nevěřím že je jednoduše přerušený kabel jen tak sám od sebe. Třeba se to ještě někde spojuje ????
Díky všem :wink:
Fiat Punto 75 SX, r.v. 1994
Opel Omega B caravan 2,0l, 16V
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“