HELP - vrzganie plastov
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
HELP - vrzganie plastov
Ahojte,
chcel by som nejako eliminovat vrzganie plastov od radia v mojom Punte. Cele auto je tichucke (teda okrem pneumatik - tie je trosku pocut), ale originalne radio si pri prejazde nerovnosti tak nejako povrzguje. Uz som nalepil tesniacu pasku okolo dotykovych hran, ked som vybral radio, trosku to pomohlo. No mam pocit, ze este vrzga stredna priecka radia - spodna hrana otvoru na vkladanie kazety.
Robil s tym nieco niekto z vas? Mate rovnake problemy, alebo je len moje radio rozhegane? Piste a prehanajte
chcel by som nejako eliminovat vrzganie plastov od radia v mojom Punte. Cele auto je tichucke (teda okrem pneumatik - tie je trosku pocut), ale originalne radio si pri prejazde nerovnosti tak nejako povrzguje. Uz som nalepil tesniacu pasku okolo dotykovych hran, ked som vybral radio, trosku to pomohlo. No mam pocit, ze este vrzga stredna priecka radia - spodna hrana otvoru na vkladanie kazety.
Robil s tym nieco niekto z vas? Mate rovnake problemy, alebo je len moje radio rozhegane? Piste a prehanajte
- Reklama
- Plecháč Tony
- Zkušenej Fiaťák
To ze to nie je Rolls-Royce je mi jasne, ale tiez to neznamena, ze sa nemozem pokusit z toho ten RR urobit .
Mne zatial neda, len tak sa na to vykaslat. Nieco vyskusam a potom budem mat lepsi pocit, ze som sa aspon snazil. Ak by som prisiel na nieco co pomohlo, tak potom napisem.
SHANE54 kludne si jazdi na Punte, no ja budem za chvilku uz brazdit cesty v mojom Rolls-Royce Sporting
Mne zatial neda, len tak sa na to vykaslat. Nieco vyskusam a potom budem mat lepsi pocit, ze som sa aspon snazil. Ak by som prisiel na nieco co pomohlo, tak potom napisem.
SHANE54 kludne si jazdi na Punte, no ja budem za chvilku uz brazdit cesty v mojom Rolls-Royce Sporting
Tema som nasiel : https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... t=skripani
ale nic som sa tam nedozvedel. Iba to, ze ja mam bozsky tiche auto oproti ostatnym a mozem byt rad, ze mi nevrzgaju aj dalsie veci .
ale nic som sa tam nedozvedel. Iba to, ze ja mam bozsky tiche auto oproti ostatnym a mozem byt rad, ze mi nevrzgaju aj dalsie veci .
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Yuri vrzgaju ti pravdepodobne aj mriezky pod radiom, ci nie?
No, ja nemam original radio a ten plast okolo vrzga jak jebn*ty, vrzgaju aj tie mriezky trosku a to uz nehovorim o tom, ze ked sa toho dotknem tak ma ide porazit..
Tony neviem ake mas skusenosti s Fabiou, ale co mam k dispozicii aj Fabku, tak tam nevrzga vnutri nic.. je to rv 2001, najazdene cca 200.000km a stale ticho...
..osobne, neznasam ked nieco hrka v aute.. a aj to je jedna z pricin, ze si uz dalsieho fiata nekupim
No, ja nemam original radio a ten plast okolo vrzga jak jebn*ty, vrzgaju aj tie mriezky trosku a to uz nehovorim o tom, ze ked sa toho dotknem tak ma ide porazit..
Tony neviem ake mas skusenosti s Fabiou, ale co mam k dispozicii aj Fabku, tak tam nevrzga vnutri nic.. je to rv 2001, najazdene cca 200.000km a stale ticho...
..osobne, neznasam ked nieco hrka v aute.. a aj to je jedna z pricin, ze si uz dalsieho fiata nekupim
Punto MK2 1.2 8V ELX
No, s tím vrzáním jsem asi výjimka, ale kromě chrastění z prostřední části palubní desky mi nic nevrže ani nechrastí. Chrastění jsem odstranil, dělaly to dráty u rádia, uložil jsem je jinak a mám klid. Když srovnám své auto s autem kolegyně Peugeot 206, tak to je praskání a vrzání. Praskání je způsobeno držáky bezpečnostních pásů, té horní části, kterou se upravuje výška. A pak něco vzadu, ale to jsem nebyl schopen identifikovat. Asi by mne to rozčilovalo, tak bych se to vše snažil odstranit.
FIAT PUNTO 1.8 HGT 96kW/130 prodán po 10letech skvělé služby
Palubni deska je na pikacu. Nechapu konstruktery, co vymysleli pouzit tak tvrdy plast, jako je na stredove konzoli. Ten chrasti uz jen na dotek, kdyz se pekne zahreje, tak to je teprve rachot. Vzadu mi taky neco hrka, mozna ty bocni vyplne nebo neco v kufru. Ale uz jsem to prestal resit, zesilim si radio a hotovo.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.