Ahoj všem prosim o radu. Mám problém s puntem 2 1.2 8v 2002 při rozjezdech a couvaní a to takový ,že na rovině to ještě jak štak jde ale pokavad se rozjíždim do kopce je to téměř nemožne nikdy jsem nepoužíval ručku ted bohužel musím jinak bych se ani nerozjel už jsem vyměnil 2 sady spojek během čtvrt roku a problém je stále stejný ja si připadám jak na koni skáču na tom jak v autoškole fakt mě nenapadá čím to muže být jinak motor běží jak má výkon normalní a abych nezapoměl ještě když podřazuji cítím divný náraz jak do pedalu tak na celém autě . Chtěl bych vás poprosit o radu díky moc
PS:kdybych hned neodepisoval tak se omlouvám jsem v práci diky
Děsivé rozjezdy
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Děsivé rozjezdy
Silentblok na prevodovke v čudu! výmena !!!zblade píše:Ahoj všem prosim o radu. Mám problém s puntem 2 1.2 8v 2002 při rozjezdech a couvaní a to takový ,že na rovině to ještě jak štak jde ale pokavad se rozjíždim do kopce je to téměř nemožne nikdy jsem nepoužíval ručku ted bohužel musím jinak bych se ani nerozjel už jsem vyměnil 2 sady spojek během čtvrt roku a problém je stále stejný ja si připadám jak na koni skáču na tom jak v autoškole fakt mě nenapadá čím to muže být jinak motor běží jak má výkon normalní a abych nezapoměl ještě když podřazuji cítím divný náraz jak do pedalu tak na celém autě . Chtěl bych vás poprosit o radu díky moc
PS:kdybych hned neodepisoval tak se omlouvám jsem v práci diky
značka spojky je aká čo si tam dal?
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
najčastejšie odchádza sil. spodný pod nohami šoféra kukni www.impergom.it a do vzhladávača 26236 a kúpiš ho na www.pop-art.cz a do vyhladávača IMP 26236 ale pozri aj ostatné v akom su stavezblade píše:je otázka jak vypada spatnej silenblok možna ten vrchní je trosku víc vymlacenej ale ze by to melo takovy vliv no muzu je zkusit vymenit za to nic nedam
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996