elektrika
Moderátor: peta.smolik
elektrika
ahojte, kupil som cromu a vsetko zlo v pohode, len po case sa mi zacali ukazovat dake chyby v elektrike, otackomer obcas ide, bocas nie, parkovacie svetla raz nejdu raz s nimi idu aj tlmene a tak kade. O cidlach ani nehovorim. Nemohol by mi niekto poslat elektricku schemu v pdf?
peterr87@azet.sk
Dakujem...
inak je to 2.5TD 1989
peterr87@azet.sk
Dakujem...
inak je to 2.5TD 1989
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Cau, myslim si ze na prepinace svetel ti bude urcite schema k nicemu. Ono tyto prepinace velmi rady odchazi, protoze je to resene ne zrovna stastne. Ja jsem ty prepinacem mel ted rozhozene a je to celkem hodinarska prace to zase poskladat. Nejcasteni byvaji roztavene ty cesticky po kterych to chodi vlivem silnych zarovek atd. Jestli bys chtel tak se o tech packach se mnou muzes klidne pobavit , zkusim poradit.
Jinak nejake schema bych doma mit mohl, ale nevim jestli to z programu dokazu vytahnout v PDF. Kdyztak bych ti to poslal jenom jako JPEG.
Jinak nejake schema bych doma mit mohl, ale nevim jestli to z programu dokazu vytahnout v PDF. Kdyztak bych ti to poslal jenom jako JPEG.
-Croma 2.0ie, 86kW, rv. 1992
-E36 318i, 85kw, rv. 1997
-E36 318i, 85kw, rv. 1997
Re: elektrika
Ahoj, poradíte mě někdo? Mám Cromu 2,0 ie r.v.88 a když je nastartovaná, nebo i při jízdě, tak mě lehce blikají světla, palubka a kontrolky, prostě vše co svítí. Několikrát se mě vypnulo i rádio a hned zase zapnulo. Včera na 15 km asi 8x. Všechny kostry jsem kontroloval a nikde jsem nic neobjevil....,tak nevím.. Díky za radu.
mne zas pri stlaceni ostrekovacov prednych alebo zadneho vyhadzuje pojistky roby mi to odkedy som kupil cromu na predne ostrekovace je spraveny specialny spinac a nejde ani trubka musim dat dole lavi blatnik a pozret ci niesu zhrdzavene kontakty a neviete ako sa dava dole lavy blatnik?
Fiat croma 2,5TD 1989 siva metaliza.
Renault Thalia 1,4 EXPRESION 2004,zelena metaliza
A zkoušel jsi,jestli Ti klakson(TRUBKA)funguje normálně?Zkus to přes baterku.A také se podívej,jestli máš vše v pořádku,když sundáš kryt z volantu..Blatník bych nesundával,raději bych natáhnul nové kabílky....
volant som rozoberal trubku som skusal priamo na baterku a isla a nove kable neviem jak mam potiahnut chcel som skusit pozret na kontakty co su v prednej casti na trubke.
A co pojistka na klakson,ta je dobrá? Může být jenom volná... Podívej se,kudy a přes co vedou kabílky od volantu ke klaksonu a zkus natáhnout nové,zatím jen venkem,nikde je neprotahuj a uvidíš... Jakou máš Cromu?
croma je 2.5TD rocnik 89 kable som skusal pozerat ale jak som vybral pojistkovu skrinu ma hned presla chut lebo bolo tam vela kablov neviem jak vyzeraju tie kable co su pri blatniku lebo som ich poriadne nevidel len som vymontoval trubku cez ten gulaty otvor co je nadnou.Takyto pohlad sa mi naskytne ked dam dole pravy blatnik
- Přílohy
-
- 1823423-fiat-croma-1-9-tdid-a-2-0-ie-1.jpg (155.49 KiB) Zobrazeno 4334 x
...štandardna choroba všetkych starších fiatov...terba očistiť all ukostrenia hlavne ten od baterky zvykne to zahrdzavieť a potom to dobre neprenaša a pravidelne sa o to starať aby to fungovalo...
A ta trubka kde ma ukostrenie? a myslis ocisitit ukostrenie od baterky tu cast kde je to Ocko na batrke?
taq asi dam dole celi lavy blatnik a pozrem sa na tie kable lebo inak sa ku trubke nedostanem.