ventilátor topení
Moderátor: peta.smolik
ventilátor topení
Ahoj,
nejde mě ventilátor topení. Má někdo zkušenosti a mohl by poradit?
dík
nejde mě ventilátor topení. Má někdo zkušenosti a mohl by poradit?
dík
- Reklama
No zkušenosti ani ne, přeci jenom je to věc co se moc častou neporouchá. Asi bych nejdříve zkontroloval pojistku, dále pak třeba jestli není vypadnutý konektor v tá páčce v palubce a pak taky jestli jde vůbec šťáva do nějakého konektoru přímu u toho ventilátoru. Pak asi postupovat dále až co zjistíš. Jestli půjde šťáva všude tak je asi bohužel v pytli ventilátor. Tak toť můj názor.
Tak ventilátor to má za sebou. Nedá se s ním vůbec protočit, tak asi ložisko, nebo jestli zarezl, nevím. Cinque jsem dovezl před měsícem z Německa. Když jsem to oddekloval, bylo tam mraky bordelu a lupení.
Koukal jsem do manuálu, musí se to vyndat celý s radiátorem, jinak nejde motorek oddělit.
Nemáte ho někdo?
Koukal jsem do manuálu, musí se to vyndat celý s radiátorem, jinak nejde motorek oddělit.
Nemáte ho někdo?
Tak ventilátor to má za sebou. Nedá se s ním vůbec protočit, tak asi ložisko, nebo jestli zarezl, nevím. Cinque jsem dovezl před měsícem z Německa. Když jsem to oddekloval, bylo tam mraky bordelu a lupení.
Nemáte ho někdo?
Nemáte ho někdo?
-
- Znalec
Ta ventilátorek je vyměněný, musí se to fakt celý topení povolit, včetně přístrojovky (část ovladačů topení), vyndat akumulátor, pak to ale jde opatrně povytáhnout, aniž by se vypoštěla voda a sundavaly hadice a natočit tak aby ses dostal na šroubky co drží ventilátorek. ten jde pak v pohodě ven. Byl totál zarezlej na spodním ložisku a měl spálený vinutí.
Tě už je tam novej a maká jak ďas.
Tě už je tam novej a maká jak ďas.
-
- Znalec