Problém s přístrojovou deskou
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Problém s přístrojovou deskou
Ahoj,vyměnil jsem přístrojovoun desku na Fiatu Punto 2,motor 1,9JTD,nešel mi otáčkoměr a mám problém v tom,že vyměněná přístrojovka nefunguje.Jak jsem odpojil baterii,pak jsem ji napojil tak to bylo v pořádku.Na druhý den nešla.Po odpojení baterie zase začla jít.Na druhý den zase ne.Nevíte někdo,zda se to musí napojit na počítač,aby to bylo v pořádku?
- Reklama
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
MOZE SA STAT ZE TI TU PRISTROJOVKU RJ VOBEC "NEPRIJME".
DOKONCA KED VYMENIS PRISTROJOVKU PRESNE TU ISTU, LEN INE VYROBNE CISLO, TAK TI RJ HLASI, ZE POZOR: TIETO BUDIKY NIE SU POVODNE K TEJTO RJ PRIRADENE. MOZNO TO ROZBEHA LEN NAPICHNUTIE NA POCITAC. CHALANI TO TUNA RIESIA, TAK KED BUDE VYSLEDOK, TAK TO SEM HODIME, PRIPADNE SLEDUJ TEMU VYMENA PRISTROJOVKY.
DOKONCA KED VYMENIS PRISTROJOVKU PRESNE TU ISTU, LEN INE VYROBNE CISLO, TAK TI RJ HLASI, ZE POZOR: TIETO BUDIKY NIE SU POVODNE K TEJTO RJ PRIRADENE. MOZNO TO ROZBEHA LEN NAPICHNUTIE NA POCITAC. CHALANI TO TUNA RIESIA, TAK KED BUDE VYSLEDOK, TAK TO SEM HODIME, PRIPADNE SLEDUJ TEMU VYMENA PRISTROJOVKY.
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
přístrojová deska
měl jsem to u autoelektrikáře napojené na počítač a nešlo to to rozchodit.Ted je to u chlapíka co opravuje přístrojové desky,tak jsem zvědav,jak to dopadne.
Ahojte som tu nový... (Punto II 1.9Tdi)
Poprosim ta ako si dopadol ja mam problémy s prístrojovou doskou: stále vypadáva okrem myslim dvoch zakl. kontroliek. Potom nejde ani otačkomer tachač vlastne nič... Ale v teple zas večinov nabehne. (najskor tam bude niaky studak...) Po dlhých behaniach po servisoch mi bolo povedané že mam kuknut riadiacu len neviem kde je
Vraj kdesi za pojistkami lenze tam som nasiel iba elektroniku aj s konektorom VAG-COM v plaste ale to vraj este nieje ono...
Takže vas kamarati poprosim o radu kde ta riadica je...
Za odp. dik
Poprosim ta ako si dopadol ja mam problémy s prístrojovou doskou: stále vypadáva okrem myslim dvoch zakl. kontroliek. Potom nejde ani otačkomer tachač vlastne nič... Ale v teple zas večinov nabehne. (najskor tam bude niaky studak...) Po dlhých behaniach po servisoch mi bolo povedané že mam kuknut riadiacu len neviem kde je
Vraj kdesi za pojistkami lenze tam som nasiel iba elektroniku aj s konektorom VAG-COM v plaste ale to vraj este nieje ono...
Takže vas kamarati poprosim o radu kde ta riadica je...
Za odp. dik
Re: Problém s přístrojovou deskou
pri vypnutí motora mi ostanu svietit kontrolky. ja viem ostava visiet relé, ale ktoré to je?