MK 1 v RAT stylu
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
MK 1 v RAT stylu
Resil uz nekdy nekdo z Vas upravu punti ve stylu RAT..?? Popripade nepotkali jste nekde nejaky fotky..??
Diky za kazdou pripominku I negativni..
Diky za kazdou pripominku I negativni..
kompletni zastavby auto-hifi vcetne montazi www.re5pect.cz - prodej cire optiky za bezkonkurencni ceny v Praze.. vipous@re5pect.cz
- Reklama
zatim ne...
nicmene nevim jestli na punto , itala, se to hodi
podle me je to jen VW zalezitost nebo starsich aut nez je punto...
i tak je to kram italskej a delat z nej pro spolecnost jeste vetsi? aby je clovek utvrdil v to ze se na nic jineho nehodi... to teda bych svymu autu neudelala.
pac RAT u nas jeste teprve bude hledat pochopeni.
ale zkusit to muzes... a myslis ze ti to mlada dovoli ? aby jsi s tim pak nemusel jezdit ty...
nicmene nevim jestli na punto , itala, se to hodi
podle me je to jen VW zalezitost nebo starsich aut nez je punto...
i tak je to kram italskej a delat z nej pro spolecnost jeste vetsi? aby je clovek utvrdil v to ze se na nic jineho nehodi... to teda bych svymu autu neudelala.
pac RAT u nas jeste teprve bude hledat pochopeni.
ale zkusit to muzes... a myslis ze ti to mlada dovoli ? aby jsi s tim pak nemusel jezdit ty...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
jj s tim pochopenim souhlasim, ja projizdim spis tuningove srazy v zahranici.. u nas je to strasna katastrofa.. Jinak nesouhlasim s tim kramem italskym a s tim ze RAT je vysadou VW a jeste k tomu starych, ja videl v nemecku grande punto RAT a naaaaaadhera.. a vsecko je jednou poprve a u nas by to mel uz taky nekdo prokopnou.. v polsku uz je RAT klub a forum, tak proc by se to u nas nemelo prosadit..??!!
kompletni zastavby auto-hifi vcetne montazi www.re5pect.cz - prodej cire optiky za bezkonkurencni ceny v Praze.. vipous@re5pect.cz
reakce na poznamku, ze punto je moc nove na RAT
vsak bych se z te "petky" zblila... ale vim ze nekteri z toho maj orgac.
a taky mi to prijde jak "tuning" pro lidi co nemaj prachy a chtej byt zajimavy. ikdyz to tak neni, je to takovy styl no. akorat by me zajimalo kterej blazen s tim "prisel" jako prvni. asi taky nejaka "krysa"
no a jinak u nas se RAT taky uz rozjizdi... a par lidicek maj taky klubik...
a taky mi to prijde jak "tuning" pro lidi co nemaj prachy a chtej byt zajimavy. ikdyz to tak neni, je to takovy styl no. akorat by me zajimalo kterej blazen s tim "prisel" jako prvni. asi taky nejaka "krysa"
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
nemas adresu..??Katy píše:vsak bych se z te "petky" zblila... ale vim ze nekteri z toho maj orgac.
mne to pride jako dobrej napad a punto v tomhle stylu si myslim by vypadalo hodne zajimave me osobne se RAT style taky hodne libi a posledni dobou se o nej zacinam zajimat a kdys v nem muzou byt felicie a favoriti proc by nemohlo byt i punto takze ja bych do toho sel i kdys to treba hodne lidi nepobira tak o co jde v tuningu predevsim,o to vzbudit pozornost a RAT kary si myslim vzbudi dost pozornosti takze se toho jen nebat
Diky aspon jedna spriznena duse
Jen jeste zlomit mladou.. Punto je jeji a nejak to taky nepobira ..
Jen jeste zlomit mladou.. Punto je jeji a nejak to taky nepobira ..
No presneji receno, auto jsem koupil ja, provoz auta platim ja, tuning platim taky ja, ona to auto pouze ridi Takze asi taktoKaty píše:mno, my zenske na tohle asi nejsme spravne "streleny" a ja jsem teda v tomle trochu "konzervativni".
tak ji vyrid "uprimnou soustrast"... ale je to snad jeji auto ne tak at si tam da co chce... jinak do klubu se pak prihlas Ty s puntem...
PS: V klubu jsem prihlaseny taky ja
Katy, u me je to slozitejsi.. sem chodim, protoze vim, ze nejsem zadnej vseznalek a rady potrebuju tak jako kazdy.. Fiata stavim protoze si ho vybrala mlada.. Ale znacku nemam rad tak jako seat a proto nejsem v klubu jako takovem a nejezdim na srazy atp atp.. Urcite se uvidime na nejakem tuning srazu.. Jak bude punto hotove tak se urco nekde ukaze.. apropo jak to vypada s podvozkem nevis..?? Hodil jsem na punto dnes RSLka ale je to jak koza vysokyKaty píše:no vidis...takze se prihlasis ty... ) a ona ti bude delat na puntosrazy ridice a je to... i spravedlive
zatim jeste neni k mani... a presny termin ti jeste nereknu pac ani nevim kdy dorazi ten druhy (zitra bude mit Rada peniizky ode me na ucte a rikal ze pak objednava ale na tu dobu posty se musis zeptat ho), ted resim jine veci/problemy, vsak koukni do meho tematu o aute
promin....
promin....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
v pohode.. juknu na Tve tema.. jinak tech 8000,- uz jsem mu dal, jen abys vedela..Katy píše:zatim jeste neni k mani... a presny termin ti jeste nereknu pac ani nevim kdy dorazi ten druhy (zitra bude mit Rada peniizky ode me na ucte a rikal ze pak objednava ale na tu dobu posty se musis zeptat ho), ted resim jine veci/problemy, vsak koukni do meho tematu o aute
promin....