POZVANKA - Autoslalom Slovensko
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
POZVANKA - Autoslalom Slovensko
Pozna niekto akciu autoslalom? treba si kuk stranku www.autoslalom.sk a tam najdes podrobnejsie info. Kto sa prida?Ukaz co je v tebe.Je na case ukazat ze aj Punta tam patria.Kto mi pomoze ukazat ze aj punta vedia slalom?Nejaky statny jazdec s Puntom?Piste a spolu nieco vymyslime.
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: POZVANKA - Autoslalom Slovensko
ja jazdim autoslalom a mam punto najblizsie sa ide 8.5. v puchove..uz sa tesiiiimpiperiknr píše:Pozna niekto akciu autoslalom? treba si kuk stranku www.autoslalom.sk a tam najdes podrobnejsie info. Kto sa prida?Ukaz co je v tebe.Je na case ukazat ze aj Punta tam patria.Kto mi pomoze ukazat ze aj punta vedia slalom?Nejaky statny jazdec s Puntom?Piste a spolu nieco vymyslime.
tunerko píše:ja jazdim autoslalom a mam punto najblizsie sa ide 8.5. v puchove..uz sa tesiiiimpiperiknr píše:Pozna niekto akciu autoslalom? treba si kuk stranku www.autoslalom.sk a tam najdes podrobnejsie info. Kto sa prida?Ukaz co je v tebe.Je na case ukazat ze aj Punta tam patria.Kto mi pomoze ukazat ze aj punta vedia slalom?Nejaky statny jazdec s Puntom?Piste a spolu nieco vymyslime.
to je super ze ty jazdis.Si z Nr?Mohli by sme dat niekedy pokec pri kave.Co ty na to?
-
- Začátečník
PIPERIKNR- Ja mám HGT a som z okolia NR... Dáme stretko? Ozvem sa ti cez SS...piperiknr píše:tunerko píše:ja jazdim autoslalom a mam punto najblizsie sa ide 8.5. v puchove..uz sa tesiiiimpiperiknr píše:Pozna niekto akciu autoslalom? treba si kuk stranku www.autoslalom.sk a tam najdes podrobnejsie info. Kto sa prida?Ukaz co je v tebe.Je na case ukazat ze aj Punta tam patria.Kto mi pomoze ukazat ze aj punta vedia slalom?Nejaky statny jazdec s Puntom?Piste a spolu nieco vymyslime.
to je super ze ty jazdis.Si z Nr?Mohli by sme dat niekedy pokec pri kave.Co ty na to?
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ja vám robím zastúpenie na východoslovenských akciách už skoro 2 roky na tom najslabšom, čo sa dalo spomedzi Púnt kúpiť Najbližšie chcem štartovať http://www.arenaminirally.sk. Idete tu niekto?
-
- Začátečník
-
- Začátečník
A co ako sa ti dari s tym najslabsim hm?Da sa aj s tym umiestnit?Semo píše:Ja vám robím zastúpenie na východoslovenských akciách už skoro 2 roky na tom najslabšom, čo sa dalo spomedzi Púnt kúpiť Najbližšie chcem štartovať http://www.arenaminirally.sk. Idete tu niekto?
Diky za kompliment " ze Manik" ha h ah ha ha iba ma auta bavia to je vsetko a podla mna aj mafi je Manik ked organizuje take zrazy.Sice som na jeho zraze nebol ale ked pojdem tak mu to vyhodnotim.Snad sa pridas aj ty.tunelkoHGT píše:No práve sme boli s piperikom vonku... Aký maník..
škoda, že si musel leteť na to školenie...
Ešte si dáme stretko.... Zatim sa maj!!!
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No mám zopár výsledkov ktoré ma tešia... 2 poháriky a párkrát som pozícii na bedni dýchal na krk Na čistú sériu len s 15" toe nie je zlé. Tento rok už prišli aj ľahučké úpravy podvozka, tak uvidíme...piperiknr píše:A co ako sa ti dari s tym najslabsim hm?Da sa aj s tym umiestnit?Semo píše:Ja vám robím zastúpenie na východoslovenských akciách už skoro 2 roky na tom najslabšom, čo sa dalo spomedzi Púnt kúpiť Najbližšie chcem štartovať http://www.arenaminirally.sk. Idete tu niekto?
Vy na čom jazdíte? Ako upravené?
PS: minulý rok mi trenčín nevyšiel, ale tento rok určite chcem štartovať
ja zatial nejazdim.Ale chcel by som ale treba urobit nejake upravy.Ale pojdem kuk do Piestan.Ty nejdes?Semo píše:No mám zopár výsledkov ktoré ma tešia... 2 poháriky a párkrát som pozícii na bedni dýchal na krk Na čistú sériu len s 15" toe nie je zlé. Tento rok už prišli aj ľahučké úpravy podvozka, tak uvidíme...piperiknr píše:A co ako sa ti dari s tym najslabsim hm?Da sa aj s tym umiestnit?Semo píše:Ja vám robím zastúpenie na východoslovenských akciách už skoro 2 roky na tom najslabšom, čo sa dalo spomedzi Púnt kúpiť Najbližšie chcem štartovať http://www.arenaminirally.sk. Idete tu niekto?
Vy na čom jazdíte? Ako upravené?
PS: minulý rok mi trenčín nevyšiel, ale tento rok určite chcem štartovať