Rozvody a prostřední sedačka vzadu
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Rozvody a prostřední sedačka vzadu
Chci se zeptat, kde Vám vymění rozvody a řemen za slušnou cenu, co jsem se ptal, tak jsem se pod 6000,- Kč nedostal. Je to možné?
Ještě se chci zeptat, jestli jste někdo neměli problém se sedačkou vzadu uprostřed. Nějak špatně drží ty chapače vpředu, když se někdo trochu opře dozadu, tak chapače vyletí z ukotvení a drží to jen na zadních.
Díky Jenda B, Olomoucký kraj
Ještě se chci zeptat, jestli jste někdo neměli problém se sedačkou vzadu uprostřed. Nějak špatně drží ty chapače vpředu, když se někdo trochu opře dozadu, tak chapače vyletí z ukotvení a drží to jen na zadních.
Díky Jenda B, Olomoucký kraj
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zavolej p. Pleslovi -http://www.plesl.cz/,mohu doporučit a není to od Tebe až tak daleko.
Rozvody a řemen jsme si sami koupili na www.pop-art.cz
Rozvody stály - 2875,- a klínový řemen 257,-, za práci jsme dali 1200,-. Dohromady tedy 4332,-.
Rozvody stály - 2875,- a klínový řemen 257,-, za práci jsme dali 1200,-. Dohromady tedy 4332,-.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Prostřední sedačka vzadu
Jednoduše, i já jsem měl stejný problém. Tuto sedačku je možný jako jedinou posouvat vpřed - vzad (po nadzvednutí "jističe" pod sedačkou). Když máš sedačku moc vzadu, nebo vpředu - teď si nevzpomínám, nejde to dobře upevnit. Šoupni jí do jiné polohy a hned se to povede
Lukas
Lukas
- godolphin
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jaroslebo píše:Ahojte. Kupil som ojazdenu multinu. Predavajuci mi tvrdil, ze rozvody vymenil. Da sa to nejako overit ?
TOMU BY SOM MOC NEVERIL....URČITE BY SOM INVESTOVAL DO AUTA EŠTE plus mínus 5000.-SK DO ROZVODOV A MAL BY SOM TO ZICHER...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Fiat Multipla 1.6 Benzín, rok výroby 1999
www.fiat-multipla.estranky.cz
Fiat Multipla 1.6 Benzín, rok výroby 1999
www.fiat-multipla.estranky.cz