Ovládání CD Changeru (5 CD)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
Ovládání CD Changeru (5 CD)
Zdravim...koupil jsem bourané mk2 (2002) z Rakouska s originál autorádiem Blaupunkt. Rádio chodí bezproblémů, ale nemůžu rozchodit CD Changer (ktery je taky original Blaupunkt-je nad zapalovacem-mezi radici pakou a stredovym panelem)..
Nevím co dělám špatně, cd jsem zasunul do měniče, ovšem klávesnice na měniči (1-5) bliká zeleno-červeně. Přijde mi divný, že by cd changer měl svůj kód. Ale nevím co jiného by to mohlo být.
Napište mi prosím někdo, kdo tuto sadu (rádio+měnič blaupunkt) máte a napište jak ovládáte cd changer..po vložení cd až po vysunutí ..na to jsem taky nepřišel..potřeboval bych nějaký manuál, v autě jsem našel jen něměckej a jen k rádiu.
Díky
Nevím co dělám špatně, cd jsem zasunul do měniče, ovšem klávesnice na měniči (1-5) bliká zeleno-červeně. Přijde mi divný, že by cd changer měl svůj kód. Ale nevím co jiného by to mohlo být.
Napište mi prosím někdo, kdo tuto sadu (rádio+měnič blaupunkt) máte a napište jak ovládáte cd changer..po vložení cd až po vysunutí ..na to jsem taky nepřišel..potřeboval bych nějaký manuál, v autě jsem našel jen něměckej a jen k rádiu.
Díky
- Reklama
-
- Začátečník
trabl
Tvuj problem je docela jednoduchy CD Changer je pokazeny oprava asi 2500 takze ho radej asi s tama vyhod
FIAT Punto EVO 1.2 Dynamic 65k 5D
Punto MK2 1.8 HGT a je pryč
Punto MK2 1.8 HGT a je pryč
-
- Začátečník
-
- Začátečník
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
- mayo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ten problem s menicom skor, ci neskor stretne asi kazdeho... mne viackrat pomohlo ked som ho vybral a odpojil a znovu zapojil konektor. ale jedneho "pekneho" dna to uz nepomohlo a musel som ho rozobrat, aby som mohol vybrat cd-cka...
puntas hgt: ked som odpajal baterku, kod nepytalo ani radio, ani menic
majki: tiez som mal k menicu kod, takze mozno sa stane, ze niekedy to treba zadat. ale neviem, nemal som taku skusenost
puntas hgt: ked som odpajal baterku, kod nepytalo ani radio, ani menic
majki: tiez som mal k menicu kod, takze mozno sa stane, ze niekedy to treba zadat. ale neviem, nemal som taku skusenost
http://www.club-fiat.com///viewtopic.php?t=7307" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jo pánové, já to tady zapoměl dodat.Už jsem ho rozchodil. Já mám i na changeru nápis code a mám origo od blaupunktu papír s kódem na radio a changer.Já prostě pomačkal čísla na tom měniču vypnul rádio a zase zapnul a rozběhl se. Bratranec mi říkal, že je dobrý vyndat všechny cd z mechaniky před tím, než se odpojí akumulátor, tak nevím.majki píše:Ja mel jen k radiu
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Takže dnes se stalo, že mi menič odešel.Začalo to blbnout a pak to napsalo eror a že ho mám vyměnit.Zkrátka to, co tady píšete, jenže mě se to podařilo opravit a bez nějakých přístrojů na kterých se to musí nadstavit.Myslím, že stejný problém budete mít i vy a aspoň u mne to byla banalita v podobě jedné vyskočené pacičkypunťas hgt píše:Jo pánové, já to tady zapoměl dodat.Už jsem ho rozchodil. Já mám i na changeru nápis code a mám origo od blaupunktu papír s kódem na radio a changer.Já prostě pomačkal čísla na tom měniču vypnul rádio a zase zapnul a rozběhl se. Bratranec mi říkal, že je dobrý vyndat všechny cd z mechaniky před tím, než se odpojí akumulátor, tak nevím.majki píše:Ja mel jen k radiu